B
buenos
Guest
Dobrý deň som sa pokúsil simulovať pamäte DDR zbernica: procesor a pamäť SODIMM na 400mt / s, 64 bit. Mal som problémy s adresovať zbernicu. adresovať zbernici je problematické, pretože všetky čipy na pamäťových modulov je zaťaženie v rovnakom čase. to nie je prípad pre dátovú zbernicu. tak, najskôr som simulovať to, keď som pripojený jeden pamäťový čip IBIS súbor modulu kolíky. Výsledok diagram oka vyzerala pekne. neskôr som pridelený súbor EBD pamäťového modulu z pamäte dodávateľa a simulované znovu. Výsledok vyzerá k ničomu. Myslím, že nechcel pracovať na prototype. jedna dôležitá vec: Niekedy mám správy, že pin38 z U5 nemá žiadny model v súbore ... (U5 je na module pravdepodobne) som paralelných a sériových zakončenie, ale musel som zmeniť vrstiev niekoľkokrát po pamäti. šitie priechody sú o každých 0,5 ... 1 cm. Použil som hyperlynxx pre simuláciu. Tak prečo tak zlý výsledok? čo je na tom rozdiel? Je to preto, že moje PCB? Ak áno, tak prečo to bolo dobré s jedným čipom IBIS Modell? Mimochodom, v čom je chyba?