Simulácia Wilkinson combiner vo ADS tempo

P

pastelka

Guest
Ahoj, som pracujúci na CPW Wilkinson combiner.Chápem zmatená o portu typy použitia.Mám používať diferenciálny alebo vnútorné?(Na prúžky).A chcem použiť tenký film odpor ako izolačný odpor.Ak by som mal simulácia nich v alokovania alebo schematickom (ko-simuláciu)?Ďakujeme vám.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Myslím si, že ste ho nastaviť dost dobrý, já bych prostě zmeniť pár vecí.Po prvé,
pokiaľ ide o prístavy, choď do prístavu editor, a priradiť k zemi porty na "zem odkaz" prístavy, a potom im odkaz na vaše signál porty.

Po druhé, já bych tomu fyzický odpor v Momentum, a potom stačí pridať rezistor vrstvu substrátu do vášho súboru a priradiť čo stále zodpovedá list odpor budete používať.Zistil som, že simuluje, že je oveľa lepšie využitie tejto metódy, a môže presne zmerať fázy meškania cez odpor.

Naposledy,
keď odvádzajú koplanárne Wilkinson, a pomocou asymetrické línie dĺžok, je skvelá metóda pridávania asymetrické otvory do svojho signálu liniek, ktoré môžu výrazne znížiť fyzickej veľkosti vašej splitteru.Bol som schopný dostať sa 90 stupni riadky dole ~ 30 stupňov, alebo tak.Je dobré IEEE papier na to, som jednoducho nemôže spomenúť na meno práve teraz.Pridané po 1 minúta:Omlouvám se,
ale nebolo to na prvý úlovok bych tiež pridať trochu dlhý, aby výstupy, a majú tak pozemné odkazy.

Veľa šťastia!

Myslím, že by mal byť vnútorný teréne príliš rozširovať, pretože je vonkajší GND.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back