Simulácia fázový šum s Cadence (Noise názov súboru)

D

drake

Guest
Hej, mi niekto povedať, ako sa simuláciou fázový šum s Cadence prácu ...? Viem, že štúdia o fázový šum s reálnou štruktúru, ale mojím cieľom je simulovať Systém úroveň analógového IC. Samozrejme, že knižnica zdroj hluku už existujú, ale nie sú osobitne zdrojov fázový šum ... To "psina" vlastnosti, tam je možnosť " hluk názov súboru ", ale ja neviem, ako vytvoriť tento súbor (prípona súboru, štruktúra súboru na špecifikáciu fázový šum) Vďaka S pozdravom

Mám rovnakú otázku. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 hodiny 23 minút: [/color] [/size] Prečo nikto niečo povedať

Tento súbor môže byť v jednoduchom formáte TXT obsahujúce frekvenčný šum pary (bod hluk). Hluk by malo mať (V ² / Hz). Z toho, čo viem, simulátor lineárne interpolujú hodnoty medzi danými bodmi - takže je len na vás, aby toľko bodov, koľko si myslíte, je potrebné pre presnosť. Akonáhle je súbor kompletný, stačí zadať cestu a názov súboru v napájacieho zdroja, napr / home / RFIC / noise.txt Príklad obsahu súboru hluku: 100e3 10e-15 1e6 2.5e-15 10e6 0.4e-15 prvý stĺpec sady frekvencie a druhom stĺpci je uvedený zodpovedajúci hluk v tejto frekvencii.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back