SIM900 odošle odpoveď pre AT a / alebo AT + CGATT = 1 príkaz ako + CFUN: 1 VLOŽENÁ

A

AshwinDubey

Guest
Ahoj všetkým .. Ja som pracoval na SIM900 a keď som poslať príkaz AT nej vracia + CFUN: 1 VLOŽENÁ a nič po tom diel, že je AT + CGATT = 1, potom začne vracať ERROR. Dal som AT + CGATT = 1 v slučke, ale vracia ERROR pre všetky inštancie príkazu. Bez akejkoľvek zmeny v kóde, keď je AT pokyn a odpoveď dostal, je OK + CPIN: READY, všetko, čo po ktorý dobre funguje. Ale rovnaký kód nefunguje, keď AT príkaz nevracia READY. Čo + CFUN: 1 VLOŽENÁ znamená .. prečo AT + CGATT = 1 vráti chybu, ak táto odozva dostal od AT príkaz ... pomôcť by bolo veľmi ocenil ... zaviazaný ...

Je súčasťou kódu, ktorý je prevedený na výkone ... Tento test sa vykonáva kontrola, ak bude modem detectes SIM v modemu ... Potom sa vytlačí zasunúť ... potom sa zaregistruje a stane sa pripravené .... potom môže prijať ľubovoľný príkaz od užívateľa .... ale čo príkazu dáte to bude opäť tlačiť to znamená, že modem je stále reštartovaní znova a znova, a žiadne príkazy budú fungovať neskôr ... jeho problém s napájaním .. surrent hodnotenie nie je dosť .. použiť 12V/1A pre modem

Ďakujem za pomoc .. zdá sa logické, .. tiež jedna vec je, keď pripojenie zariadenia k sieti, ktorý odosiela AT + CGATT = 1 Musím ďalej posielať ju niekedy (5-6 krát), a potom som si odpoveď OK. Prečo to trvá tak dlho ...

najskôr otestovať ho HyperTerminal a zistiť, či rovnaký problém je, že pri testovaní modemu iba ... thats bude to trochu ľahšie ladenie .. Dúfam, že sa registrácia GPRS pred pripojiť odoslaním príkazu AT # GPRSMODE = 1 OK AT + CGREG = 1 OK AT + CGATT = 1

Je to časť kódu, ktorý je spustený pri zapnutí ... Tento test sa vykonáva kontrola, ak bude modem detectes SIM v modemu ... Potom sa vytlačí zasunúť ... potom sa zaregistruje a stane sa pripravené .... potom môže prijať ľubovoľný príkaz od užívateľa .... ale čo príkazu dáte to bude opäť tlačiť to znamená, že modem je stále reštartovaní znova a znova, a žiadne príkazy budú fungovať neskôr ... jeho problém s napájaním .. surrent hodnotenie nie je dosť .. použiť 12V/1A pre modem
navrhnutý ouput pre PS je 4,1 V. Doporučený regulátor obvode je uvedený na stránke 21. http://www.simcom.us/act_admin/supportfile/SIM900_HD_V1.01 (091226). Pdf

skontrolujte napätie zaslaním na povel, ako je uvedené pdf súbor .... je vždy nominálnu pracovať modem v 5V s 1A prúdu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back