SIM300 ODOSLAŤ FAIL dôvodov

A

Aragorn

Guest
Ahoj všetkým, snažím sa vytvoriť jednoduchý chat softvér pre PNA (WinCE 5) zariadenia, ktoré má SIM300 Modem interne. Tiež som vytvoril serverového softvéru na PC. My serverový softvér používa Winsock riadenie a je napísaný v VB6. Server posiela "CMD: ping" na PNA každých 30 sekúnd. My PNA dostane ako klient, a odošle odpoveď príkaz "cmd: ACK" k serveru. Robím to pre kontrolu pripojenia v oboch klient (PNA) a server (PC). Môj problém je na strane klienta (PNA). Po chvíli som dostal ODOSLAŤ nepodarí PNA každého údaje, ktoré pošlem cez AT + príkaz CIPSEND. SIM300 mohla prijímať dáta pochádza zo servera, ale pre každého AT + CIPSEND dostávam ODOSLAŤ FAIL. Problémom zostáva aj ukončenie aplikácie a znovu spustite na PNA. Keď som hard-reset zariadenia funguje správne, ale rovnaký problém nastane po niekoľkých ping. Mám tieto otázky: 1 - Čo je SIM300 dostať ODOSLAŤ zlyhať? 2 - Je SIM300 má reset (miesto resetu zariadenia PNA)? 3 - Existuje lepší spôsob, ako kontrolovať konektivity (PING, miesto)? Tiež som pripojený jednoduchý serverový softvér, ktorý som napísal, pre prácu s modulmi GPRS. Dúfam, že to bude užitočné pre niekoho. Vďaka pokročilej. [/Code]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back