Siete Rozhovor Otázky

S

satish23

Guest
Siete

* Ako môžem docílit toho, aby môj server démon?* Ako mám vybrať číslo portu na môj server?* Vrstvy v TCP / IP* Ako môžem mať istotu, že UDP správu dostane?* Ako získať IP hlavičky UDP správy* Písanie UDP / SOCK_DGRAM aplikácií* Koľko bytov v sieti IPX adresu?* Aký je rozdiel medzi mutex a Semaphore?* Čo je prioritné inverziu?* Rozdielne riešenie jedálenský filozofov problém.* Čo je správa fronty?* Otázky týkajúce sa sdílenou pamětí.* Čo je to DHCP?* Práca na ping, telnet, gopher.* Môžem pripojiť dva počítača k internetu pomocou rovnakej línii?* Prečo sú vrstvené siete?Aká je výhoda, že?*
User (s) sťažujúceho oneskorenie pri používaní siete.Čo by ste urobil?* Aké sú niektoré problémy spojené s prevádzkovaním komutovaným LAN?* Meno niektoré spôsoby kombinujú TCP / IP prevádzku a SNA prevádzky za rovnaké odkaz.* Aký typ kabeláže je vhodný pre Fast Ethernet protokoly?* Čo je IP adresa triedy D?* Prečo niekedy strácajú servera na adrese, ak používate viac ako jeden server?* Čo je brána firewall?* Ako môžem sledovať aktivitu zásuvky?* Ako by sa dal som môjho socket v non-blokátory režime?* Aké sú RAW sockety?* Aká je úloha TCP a IP.* Čo je UDP?

* Koľko vrstiev je v OSI?Prečo sa nazýva OSI model?* Topológia siete?* Aké sú rôzne sieťové topológie?* Príklad autobus typu siete.* Aký je Bandwidth Ethernet?* Vysvetlite výhody a nevýhody Ethernet?* Aký je protokol používaný v Ethernet.(CSMA / CD) Prečo sa tak nazýva?* Aká je výhoda Ring sieti?* Porovnajte ho s Ethernet.

Ja odpoviem na niektoré vaše otázky, môžete odpovedať na iné prostredníctvom wiki, to vám pomôže lepšie než ja.* Vrstvy v TCP / IP4 vrstvy: Aplikácia Doprava internet host-to-sieť* Ako môžem mať istotu, že UDP správu dostane?Myslím, že je to chytak: nemôžete sa ubezpečil, že UDP pakety dorazily, pretože neboli žiadne potvrdenie o reciving vysielať TCP paketu, ako by ste sa mali ísť na druhý koniec, aby sa ubezpečil, vaša paketovými dostala.* Môžem pripojiť dva počítača k internetu pomocou rovnakej línii?Áno, môžete pripojiť dva počítače pomocou Cross-Cable, pripojte o nich na internete a urobil z modemu, že počítač sdílený aj keď ICS (Zdieľanie pripojenia k Internetu).* Prečo sú vrstvené siete?Aká je výhoda, že?Prečítajte si o IOS Model*
User (s) sťažujúceho oneskorenie pri používaní siete.Čo by ste urobil?Skontrolujte, ich prepojenie medzi užívateľmi a svoje zdroje, možná je HUB spôsobujú vysoké zrážky alebo ho používate len 10Mb portu rýchlosťou alebo existuje vysoké vysielania prevádzku v sieti, pretože sa využívajú len HUB a namiesto switche alebo routeru alebo VLAN.* Aké sú niektoré problémy spojené s prevádzkovaním komutovaným LAN?Prečítajte si o VLANBroudcast prevádzky bude vypočutý medzi všetkými užívateľmi a nie je možné riadiť alebo bezpečnú sieť LAN

to ako VLAN.* Aký typ kabeláže je vhodný pre Fast Ethernet protokoly?Cat5 Cat6 Cat7* Prečo niekedy strácajú servera na adrese, ak používate viac ako jeden server?Vaša otázka nie je jasná.Máš na mysli ", keď používa viac ako jeden server" používa viac ako jeden DNS server, v tomto prípade možná vstup medzi DNS servery neboli aktualizované napriek tomu, že v tomto prípade môže dôjsť k strate vášho servera adresu.* Koľko vrstiev je v OSI?Prečo sa nazýva OSI model?7 vrstievPozdravy,

* Ako mám vybrať číslo portu na môj server?
>> Ak používate layer4 searvices potom každý stnadard protokolu, ako je FTP, HTTP, TELNEThas pevnej portu.

* Ako získať IP hlavičky UDP správy
UDP protokol je L4 & IP je L3.takže keď recive UDP, IP hlavičke bude prítomný pred UDP hlavičku & po ethernet typu, ak je pole

* Čo je to DHCP?
DHCP Dynamic Host kontroly je protokol.Ktorý sa používa pre automatické aktualizácie info Abt IP podsieti pridať pridať
atď
* Môžem pripojiť dva počítača k internetu pomocou rovnakej línii?

Použitie sběrnice topologických?

*
User (s) sťažujúceho oneskorenie pri používaní siete.Čo by ste urobil?
riadnu sieť designu

* Aká je úloha TCP a IP.
čítaj L3 & L4 v OSI

Nazdar,
jeho možné potvrdiť, že to, či je UDP správa bola prijatá na strane druhej, alebo nie.To je nevýhodné pre UDP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back