SHRDC stojí za to alebo nie?

G

Guest

Guest
Nazdar,
Ja som v súčasnej dobe v kurze SHRDC (Selangor stredisko pre rozvoj ľudských zdrojov), v Malajzii .. návrhu DPSStojí to za čas alebo je to len lepšie pre hľadanie zamestnania?Joinning z tohto výučbového centra mám lepšiu Oppurtunity pracovať pre väčšie spoločnosti?Vďaka.

Anonymous Napísal:

Nazdar,

Ja som v súčasnej dobe v kurze SHRDC (Selangor stredisko pre rozvoj ľudských zdrojov), v Malajzii .. návrhu DPS
Stojí to za čas alebo je to len lepšie pre hľadanie zamestnania?
Joinning z tohto výučbového centra mám lepšiu Oppurtunity pracovať pre väčšie spoločnosti?
Vďaka.

Nazdar,

Z vašich príspevkov som približne Asi ste nový praktikant v SHRDC.Dobre som tam bol na 1-rok, posledný rok robí Analog IC Design tréning.Ja osobne myslím, že to stálo za to pri kurze, pretože teraz robím celkom slušnú prácu v dizajne IC.

Ale aj pre PCB nebolo povzbudzujúce, že (po niekoľkých rozhovore s absolventom PCB Design na SHRDC).Problémy s dizajnom PCB, je to, že teraz je trend smerom k integrovanej čipy a prácu ako návrhár PCB je za low-end.Jedným z absolventov PCB z SHRDC bol pripojený k Freescale Semiconductor, PJ a on si sťažoval, že úlohu, aby mu ako PCB Designer nebol pre absolventov vysokých škôl (možná technik úroveň).Az tohto dôvodu zrejme platiť bude nižšia v porovnaní s ostatnými inžiniermi.

Radím vám, skúste hľadať príležitosti v oblastiach, ako je výklenku Analog IC design, atď Je to ťažké a vyžadujú viac času pre vzdelávanie, ale stojí to za to, ak ste nadšenie do toho!

všetko najlepšie!

CHEERS

Len urobiť niečo, čo naozaj rád, a nie keď sa chceš dostať prácu na konci becoz na trhu práce je tak ťažké predpovedať, čo robia a naučí vás nemusia vzťahovať na trhu práce.
Na návrh dosiek plošných spojov výklenku high-end určite veľmi perspektívnu oblasť je vysoká frekvencia dizajn PCB, impedancia characerization takéto plošné spoje, zvyčajne v oblasti SI signál integrity a EMC / EMI, kde digitálne spoločnosti ako Intel investuje veľa týchto dňoch, pretože ste začínam vidieť veľa analógových a RF účinky po spustení svojej obvody pri veľmi vysokých frequencis a je potrebné chápať a charakterizovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back