Sensor zosilňovač schéma

V

vasia_uvi

Guest
Dobrý deň! Mám plynový senzor od h ** p: / / www.gaskiki.com/ns/product/p1.htm a musím COMAND s týmto relé. Keď je snímanie plyn relé musí byť closed.This obvodu je dobrý? Ako tento obvod funguje? Nikdy som nepochopil OPAMPS: cry:

Riadiť relé, treba pridať 2 veci do svojho obvodu: 1. Komparátor, ktorý bude rozpoznať, kedy je výstupný signál (úmerný plyn úrovni) dosiahne hranice, kde chcete zavrieť relé. Takmer každý komparátor (napr. LM393) ako awell ako opmap zapojený ako somparator bude pracovať pre vás. 2. MOSFET, ktorého brána je pripojený k výstupu komparátora. Môže byť okruh ďalej môže pracovať pre vás.

Vďaka za odpoveď! Mám inú otázku: Aký prvý operačný zosilňovač do (pin 1,8,4,2,3) a druhý operačný zosilňovač? Plynový senzor sa mení jeho odpor (Ohm), keď metán je v komore.

Urobil som okruh a funguje v pohode ..... bez ďalších komponentov.

Ja mám inú otázku: Aký prvý operačný zosilňovač do (pin 1,8,4,2,3) a druhý operačný zosilňovač?
V krátkosti, 1. OP je invertujúci zosilňovač + dolnopriepustný filter a 2. OP sa správal ako komparátor s hysterézie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back