SELW sadzby v zostupnej hrane

K

kanounmoez

Guest
Ahoj, mám k návrhu OP AMP s rýchlym rýchlosť prebehu. i hve Seleco Miller OTA architektúry a mám vypočítať prúd, ktorý môže dať mi zabil rýchlosť 1v/12.5ns. Môj problém je, keď som urobil simulácie, rýchlosť prebehu na nábežnej hrane, je ako moja špecifikácia, ale rýchlosť prebehu na zostupnú hranu, nie equal k tým v nábežnej hrane. niekto mi môže pomôcť. Chcem pochopiť rozdiel v rýchlosti prebehu a ako možno zvýšiť rýchlosť prebehu na zostupnej hrane. vďaka

Ahoj Je váš obvod symetrický? Prosím, skicu svojho schémy. ide o

HI, možno môžete použiť diferenciálnej operačný zosilňovač. AHQ

Ako som smutný, musím navrhnúť integrátor nasleduje diferenciálnej skončil zosilňovačom nasleduje ADC s frekvenciou 45MHz. My rozdiel skončil zosilňovač by mal mať prebehu na 1V/12.5ns. Videl som v papieri (Z. Czarnul, Design plne symetrické analógové systémy založené na obyčajné a / alebo upravené jeden skončil opamps), že môžem navrhnúť ju vziať jeden skončil OP AMP a robiť nejaké úpravy získať plne symetrické diferenciálnej zosilňovač skončil . Keď mám jeden návrh môjho skončil, rýchlosť prebehu na nábežnej hrane, je ako môj špecifikácie (1V/12.5ns), ale tá v zostupnej hrany je veľmi odlišná. tu nájdete môj návrh vďaka

Z vášho schéma, pri nábežnej hrane sa líši od zostupnej hrane. na zostupnej hrane, je umývadlo prúd je obmedzený NMOS prúdové zrkadlo

Môžete mi to vysvetliť viac, prosím vďaka prúdu v rôznych Paire je 750uA a jeden v druhom stupni sa 2ma

Dobrý deň Ako som hovoril, že váš obvod nie je symetrická. pozri M3 a M4. čo je funkcia M11 a M21? ide o

Nie, môj okruh je plne vyvážený diferenciálnej zosilňovačom. M21 a M22 je VMFB. normálne výstup je pripojený cez odpor na OCM.

Ahoj To je jeden skončil operačný zosilňovač. Aký je zmysel VMFB? M6 je možné nastaviť odlivu M4, a tak sme dosn't treba VMFB. ide o

Myslím, že Reza sa hovorí, a nevyvážené, že klesajúci rýchlosť prebehu je obmedzená prúdové zrkadlo. Inými slovami: Váš spec je 1V/12.5ns, čo sa rovná 80MV/sec. Ale s 2ma do 26pF zaťaženia (vyšší s parasitics), môžete len získať: 2mA/26pF = 77MV/sec. To bude horšie s parasitics svojich výstupných zariadení a svoje kompenzácie čiapku. Zvýšte 2 ma vyššie (3 mA alebo tak nejako) a budete v pohode.

Vďaka, ale myslím, že THA rýchlosť prebehu je nutné vypočítať na I5 a CC? nie Cload. ďalšie si, predstavte si, že môj operačný zosilňovač je nasledoval s ADC, ktoré majú vstupnú kapacitou 3 PF / / s odporom 100M. ADC má vzorkovacej frekvencii 50 MHz a chcel by som navrhnúť antialiasing filter: OZ-antialiasing filtra ADC. Čo ramenné byť kapacitná záťaž pre môj operačný zosilňovač?

Najprv si všimnite, že opäť rýchlosť prebehu * nie * symetrické. Preto, máte rôzne výpočty pre rýchlosť prebehu bude vysoká oproti prebehu bude nízka. prevádzkovať niektoré experimenty v simulácii získať pocit, pre toto. Po druhé, má náplň prvá vec, ktorú určí na návrh OZ. Spojte filter a ADC, a vykonať jednoduché RC model zodpovedá zaťaženiu týchto blokov. Potom si pri prvom prechode design s týmito reqirements. Napokon, simulovať všetko dohromady za účelom overenia.

OK, moc ďakujem Ako sa môžem calcul zodpovedajúce hluk a ako je možné si vybrať špecifikáciu svojho antialiasing filtra. v prípade, že moje súčasné ADC 3pf/100MOhms vstupu a vzorkovacej frekvencii 50 MHz, ako je možné si vybrať moje low-pass filtrom. FS / 2 = 1 / (2 * pi * RC)? a potom, ako môžem calcul zodpovedajúce kapacitná záťaž? ďakujem

Myslím, že dôvod pomalého negatívny bude rýchlosť prebehu je parastic kapacitu na odtoku z M51 a M512. mali by ste simulovať uspokojiť špec.

Vďaka za všetkých, kto mi pomôže nájsť dokument, ktorý vysvetľuje rozdiel betwen SR + a SR a vzťah betwen I1 a I2 mať rovnaké SR.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back