selenoid riadený PWM

K

kovibb

Guest
Ahoj, ja treba ovládať štyri elektromagnetické ventily pomocou PWM. Volím A3942 od firmy allegro. Brány 4 tranzistory sú riadené z kolíkov Gx, ktoré signály sú kópie INX kolíkov, takže môžem riadiť prúd cez solenoid UP. Domnievam sa, že musí existovať spätná väzba pre aktuálne zmysel celej cievky. Potrebujete niektoré alebo nie? Elektromagnetické ventily majú len dva stavy na / preč. Som zmätená, pretože v manuáli je none.How mám potom zistiť, alebo vypočítať prúd? A prosím, čo je vhodné betónované tranzistorov (model) pre túto aplikáciu si myslíte, že? Vybral som si tento http://www.farnell.com/datasheets/98375.pdf ~ ~ HEAD = dobj . Je to dobrá voľba? Elektromagnetické parametre: výkon = 3W, volatage = 12V Vďaka za vaše odpovede

Vážení kovibb Ahoj Čo myslíš tým:
Musím kontrolný štyri elektromagnetické ventily pomocou PWM
Je Vaša priemerná výška mosta (štyri tranzistory MOSFET alebo IGBT).? Ide Goldsmith

to znamená, ako je znázornený v datasheetu spínačov, tj štyri individuálne pre štyri individuálne magnetické ventily, žiadny most H.

O krok späť a pýtať sa, čo atribútu cievky, ktoré sa snažíte riadiť. Prúd? Napätie? Pozície? Tok? Získajte svoju myseľ pravdu o spätnú väzbu. Je tu veľa možností pre vodiča, výkonové spínače, a tak ďalej. Ale to sú len skrutky a matice, a ja nevidím plán.

urobiť krok späť a pýtať sa, čo atribútu cievky, ktoré sa snažíte riadiť. Prúd? Napätie? Pozície? Tok? Získajte svoju myseľ pravdu o spätnú väzbu. Je tu veľa možností pre vodiča, výkonové spínače, a tak ďalej. Ale to sú len skrutky a matice, a ja nevidím plán
OK krok za krokom: Niektoré elektromagnetický atribúty, čo mám k dispozícii: zdroj napájania: 24V, max prúd: 400 mA, elektromagnetický pohon prúd: ventil začne otvorené 80mA a musí byť plne otvorená pri 133m názor: Ventily Doplňte prúd vzduchu na pneumatiky. Cítim tlak v pneumatikách a potom poslať informácie do jednotky, ktorá riadi Doplňte solenoidy signály PWM. Nemám pocit prúdiť vzduch, pretože je to dont záujem pre mňa, ale ja chcem cítiť prúdy, pretože crititcal aplikáciu v automobile. Viac informácií, čo som hobľovanie je tu: http://www.edaboard.com/thread245624.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back