SDR a MATLAB Simulink

A

allysonsim

Guest
Hľadám kompletné MATLAB Simulink prototyp SDR a dúfame, že niekto môže poskytnúť mi to. Urgentná ... Vďaka

plz Prejsť na MATLAB XChange súboru ústredné fórum ... SDR Simulink model je k dispozícii tu .....

Našiel som presne rovnakú Simulink model dobre, ale nie som schopný spustiť systém, ako tam sú niektoré chyby v dôsledku nejakej neznámej premennej. Môj problém s tým Simulink je, že neviem, ako spojiť model s kódom v pracovnom priestore. Prosím o radu

aký kód, ktorý model je s ním ... Pochybujem, že bude kód modelu ... Tento model by mal bežať bez nej ..., ak bolo použité čiernej skrinky (ak Xilinx blocksets sú použité)

Týmto som pripevnil kód a Simulink blok pre SDR, ktoré som spomenul. Mám problém so systémom, že ...

Ahoj, skontrolujte tento program, je to veľmi dobré a funkčné. Spustiť "soft_radio_init", potom, soft_radio model. Ak máte nejaký problém, pls dajte mi vedieť, ako som to skontroloval pomocou Matlab2007a. S pozdravom, Ahmed

Snažil som sa súbory, ktoré ste mi dal, to funguje, ale výstup obrazu je veľmi skreslený. Znamená to znamená, že je potrebné upraviť model tak, že výstup obrazu bude rovnaká ako vstupný obraz?

Výstup obrazu by mala byť rovnaká ako vstupný obraz.

Výsledného obrázku, ktorý som si ich len šedá a biela inú veľkosť pixelu ..... Aj simulovať to, ako ste mi povedal, ale to je to, čo som si ... Má verzia MATLAB nejaký rozdiel?

Použil som Matlab2007a pre simuláciu a výstupu je presne rovnaký ako vstupné.

Ja používam Matlab2007b .... To je pravdepodobne dôvod, prečo k rôznym výstup. Budem sa snažiť problém vyriešiť. Prosím, dajte mi vedieť, ak máte nejakú predstavu o tom, ako problém vyriešiť. Vďaka

Je nám ľúto ... Bol som pomocou Matlab2006b ... nie Matlab2007b

Nemám žiadne chyby, ale po simulácia nie je nič uvedené na grafoch, čo je problém.

Ja robím SDR návrh projektu, ktorý používa systém generator.kindly mi poučenie a úplný kód.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back