sdf anotácia problém

R

richardhuang

Guest
Keď som komentovať moje netlist, táto simulácia stačí spustiť na 30ns a zastavený, slušný ísť do vedenia, ale keď som sa komentovať môj návrh, môže byť simulácia pokračovať, nemôžem nájsť problém, môžete mi pomôcť, alebo dať podnet ?

1.: Uistite sa, že SDF anotácie skončil správne, mala by sa zobraziť hlásenie ako: SDF Backannotation úspešne dokončená "2.:. Skontrolovali ste, či (trace), hodiny a obnoví svoje čip? Chcel by som začať hľadať na ne, s najväčšou pravdepodobnosťou išli neurčitý a možno to je dôvod, prečo je vaša simulácia visí. AK CLK a RESET sú v poriadku, potom: Vidíte nejaké porušenie správy po resete? Môžu vám povie, prečo veci nefungujú. Možno, že asynchrónne hodiny domény prechod je príčinou problému. Vypnite oznamovateľa na tieto oblasti prechodu f obvody. veľa šťastia! na zdravie

Ďakujeme Vám za Váš návrh! simulácie je obesený, než reset verzia. a v tomto období, len odkazoval hodiny východy a akékoľvek vnútorné hodiny v čipe nie generate.i že možno niektoré moduel by mal byť inicializovaný pri resetu.

Možno, že niektorí nastavenia databázy Registry chýba reset. Nejedná sa o skutočný problém, čip, ale prináša bolesť simulácie GL. Budete musieť zistiť, ktoré zaznamenávajú je a urobiť nejaký trik k inicializácii: Jednou z možností je práca s sily: Sila Q týchto neinicializovaný FFlops dolárov náhodné, kým čip reset je prepustený. Ďalším spôsobom, ako ich nahradiť bunky konkretizáciu týchto neinicializovaný FFlops s niektorými pirát knižnice buniek, ktoré negeneruje Xs. Uistite sa, že stačí vymeniť iba tieto veľmi obvody, ktoré nie sú inicializované. dúfam, že to pomáha na zdravie

Myslím, že máte pravdu, pretože tento problém sa týka niektoré štátne X flip-flopy. preto, že v našom návrhu, tak tam veľké vrchu syncronous logiky. a ktorý bude mať v stave, kedy si po x simulation.i sa skákať problém s novým prostredím a môže uistiť o koreň problému je rovnaké, ako by ste describe.but teraz nemám LOCAT flip-flop. moc ďakujem

Udržujte všetky nastavenia a podržte tlačidlo 0 a potom skontrolovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back