SCR otázka! Nápoveda PLZ

E

ericyeoh

Guest
Môže mi niekto pomoct s touto otázkou? Vzhľadom k tomu, Vg = 1 + 10Ig. Brána napätie zdroja je obdĺžnikový pulz 15V s 20micro druhej trvania. Pre priemerný stratový výkon 0,3 W a maximálny brány riadiť výkon 5W. Zistite, i) Odolnosť proti pripojenie série s bránou SCR. ii) Spúšťacie frekvencia iii) povinnosť kruhu.

Ahoj ericyeoh, som prišiel s: i) Odolnosť proti pripojenie série s SCR brány = 52 Ohm. ii) Spúšťacie frekvencia = 3000 Hz iii) Strieda = 0,06 Dajte mi vedieť, či to odhlási. Na zdravie, Scanman

Áno! i, m stále rovnakú odpoveď ako Vy pre II a III. Kde (Pave / špičkový výkon gate) = Duty kruhu Duty kruh = t / (Ton + Toffy) Ton dané, Duty kruhu, je použiť s cieľom nájsť frekvencie pomocou F = 1/Period. Avšak i, m este dún, ako by sa u dostal odpoveď i). [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 44 minútach: [/color] [/size] Tu je moje riešenie pre nájdenie bráne odpor. Pg = VgxIg

Vzhľadom k tomu: VGG = 15V VSR = 1V Ig =? VGG = VSR + IgRg Takže môžeme získať Ig = 1.4a a RG = 10ohm Plz overiť vzorec je správny .......................... ...................

Pôvodne som dostal rovnaké číslo ako Wisley ale moc zdala príliš vysoká. Urobil som chybu na odpor výpočtu. : Cry: Ig = 5W / 15V = 0,3333 Amper R = E / I Rg = 15V - (1 + 10Ig) / Ig = 15 - 4,3333 / 0,3333 = 32 Ohm Dúfam, že to pomôže Scanman

Chlapci! 15V je amplitúda napätia brány zdroj nie? Ako to u chalanov, aby to ako VG (gate napätia)? Okrem toho, že špičkový výkon je brána vzorec Pg = Vg x Ig VG je brána napätie a Ig je brána aktuálne!

Pg = 5W-0.3 w = 4,7 w PG = IgVg Ig = 0.3133A pomocou Ohm pravidlo, Vg = IgRg Rg = 15/0.3133 = 47.87ohm [/img]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back