Schmitt vstup pre Xilinx je spartan2 design.

Z

zcq

Guest
Vie niekto, je možné nastaviť Schmitt vstup pre spartan2 FPGA?
Nemôžem nájsť v Databook.Ak nie, prečo?

Díky moc!

zcq,
čo myslíte s Schmitt vstupy?Schmitt-triggered vstupy, ktoré by mohli byť použité na debounce vaše vstupný signál (y)?Ak potrebujete debounce váš signál, skúste použiť shiftregisters, že "rozpoznať" svoje hrany a logický stav signálu (pokiaľ si spomínam, že niektoré ďalšie registráciu k dispozícii aj v blízkosti podložky, ale nie som si istý)
Hope to pomohlo,
Maddin

Áno, chcem nastaviť vstupný signál botkou ako Schmitt-triggered konať ako debouncer.Je to možné?

zcq Napísal:

Áno, chcem nastaviť vstupný signál botkou ako Schmitt-triggered konať ako debouncer.
Je to možné?

Sa pozrieť na:

http://support.xilinx.com/support/techxclusives/6easy-techX37.htm

Ja nie som istý, ale myslím, že obmedzuje možné, aby to fungovalo, tu máte niekoľko možností, ako je registrované vstupy alebo výstupy i dont pamätať exatly.

ľudí.

Je to vôbec možné nastaviť Spartan II-IOBs ako Schmitt spúšte?Ja si to nemyslím!

Myslím, že vstupy sú podľa definície druhu shmit spúšťa, ako si môžete nastaviť vstupné úrovne s TTL alebo CMOS.'1 ', Zistené určité analogickej úrovni, čo nie je to isté ako '0'.
Ale ak chcete debounce signálu digitálne na switch, shmit spúšť nie je to, čo potrebujete, je vstupný signál pôjde z vysokého na nízke niekoľkokrát.jednoduchý spôsob, ako to urobiť, je použiť, je zaregistrovať sa pomaly hodinyprocess (CLK)
Ak clk'event a clk = '1 ', potom
registered_1 <= vstup;
registered_2 <= registered_1;
output <= registered_1 a registered_2 a vstupné
end if;
end process;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back