Schmitt trigger prevedenie 0.25

M

MetalLord

Guest
Ahoj všetkým, Môže mi niekto prosím, pomôcť pri príprave CMOS Schmitt trigger okruhu .... VIL = 0.65v a VIH = 1.1v .. Chcem, aby rovnica navrhnúť rovnaké .. V prílohe je obvod, ktorý riadi zaťaženie 5pf .. Vďaka vopred .. [/Img]

Rovnica je ďaleko od reality, najmä pre 0.25. Otočte veľkosti meniča MOSFETs na výlet bod v strede Vil a VIH a požadovanú oneskorenia. , Než sa dostať obj VIH prelome veľkosti MOSFET v pozitívnom feeback. Ich darilo samostatne, takže je ľahké. Ak je ur Schmitt nie je riadený z PAD alebo silným podnetom, ako riadiť zaťaženie 5pf je lepšie pridať dve menič potom, čo sa krok za krokom zvýšenie veľkosti. Veľa šťastia Niektoré referencie o optimálne vyrovnávacej pamäte sú pripojené zužujúci http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=760916 # 760916

Ahoj DenisMark, díky moc za pomoc. Som schopný riadiť záťaž bez problémov a som s 2 meniča chrbtom k sebe pre riadenie to. Ja som po Baker prístup, ale to nie je riešenie problému .. ešte im je ťažké, aby sa obvod pracovať na požadované VIH a víl. Existuje nejaký iný prístup k riešeniu tohto? Vďaka

Nemyslím si, čo je problém s VIH a víl. Vysvetlite prosím ďalšie podrobnosti o ur obmedzeniami a cieľmi.

The víl a VIH rozsah musí byť 0.63mv na 1.1v, ale Evan, ak som meniť šírku všetkých tranzistorov v Schmitt trigger im uviazol v Vil 1.9e-14 a VIH na 1,7 spúšť Schmitt jede niekoľko okruhov. .. nájdete prílohu, ktorá vysvetľuje viac informácií o tomto .. To je v podstate vyrovnávacej IO

0.63mv - ???????? Víl 1.9e-1 - ??????? rôzne šírky všetkých tranzistorov -?? Čo Vthp a Vthn pre ur proces? Čo robiť hysterézia u potrebovať? Do rohu, aby u simulácia? Aby tento problém jasnejšie.

Áno, mám na simuláciu všetkých možných kútov .... vthn = 0,46 a = 0,4093 vthp pre menovitý stavu. Potrebujem hysterézia medzi 0,7 až 1.1v s frekvenciou 10 MHz a napájacieho napätia 1,8 V. dúfam, že to je dosť dát ... Prosím, dajte mi vedieť, ako postupovať

Poďme začať od začiatku. Výlet bod pre meniče sú nastavené na 0,9. "Potrebujem hysterézia medzi 0,7 až 1.1v" je zlá odpoveď, obvykle 5V a 3,3 V I / O, že majú hodnotu 300mV. Ak tomu tak nie je prekážkou, nech predpokladať, ako Vhys = 100 mV. Takže VIH = 0.95V a Vil = 0.85V pre typické rohu. Otočte Schmitt CKT tejto hodnoty VIH, Vil. Vzhľadom k tomu, Vhys je malý, bude výsledkom veľkosti MOSFET v menič viac ako tie kladné spätnej väzby MOSFET (10 čas napr.). Skontrolujte, rohy, že cesta body Schmitt CKT je v rozsahu 0,7 .. 1,1 V.

podľa špecifikácie vihmax = 1,17 a Vil = 0.63v teda im snaží minimalizovať, na 0,7 a 1,1 pre vstupné napätie vo výške 1,8 CLK a základná úroveň napätia 1.5V

U musí pochopiť, to znamená, že skutočné hodnoty VIH Vil a musí byť v rozmedzí Vilmin .. Vihmax (0,63 .. 1.17V). A U je potrebné poskytnúť určitú hysteréziu Hhys = Vihreal-Vilreal. U nemusíte nastaviť Vilreal = Vilmin a Vihreal = Vihmax. Nie je problém, aby sa aj o pamäti podľa špecifikácie. Dúfam, že pri stanovení Vil a VIH hodnoty ale zametať napäťové analýzy DC, nie je tran. Je to pravda?

im spustenie simulácie v prechodových javov Nechápal som, ako vypočítať to, čo vy ste sa pýtal, mohli by ste prosím rozviesť rovnaké.

:) Oneskorenie logických hradiel dá u chyby v meraní VIH a Vil hodnoty. Chyba je, keď je decresed icreased vstup svah (dlhý nábehu / x). Na odstránenie tejto značky DC zákrutu od 0 do 1,8 V a určte, kedy produkcia z prejazdu napr Voh na obj (menič), tu nájdete u VIH. Než aby dc zmiesť z 1,8 V na 0V, Vol-> Voh, tu Vil. Je to jednoduché a rýchle. Nájdete na simulátore pomôcť Ako urobiť sweep DC napäťové analýzy. Nikdy simulujú medzné hodnoty však tran napäťové analýzy.

Áno, som robiť výpočet rovnakým spôsobom, a ja mám nástroj pre výpočet víl a VIH, ktorý sa ukazuje Vil 0,1 a VIH 1.77v .. menič zahrnuté reset signálu pred spúšťacie Schmitt viesť k akejkoľvek otázke. Mohli by ste prosím poskytnúť rovnice pre výpočet w / l Schmitt trigger SCK? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 hodiny a 41 minút: [/color] [/size] hysterézia je 400mV max 100 mV a min.

Víl = 0,1 V? Do u istý? Chyba? Rovnica? Do pozri u schmitt.zip poslal ma skoro? W / L pomer závisí od výstupnej kapacity (musí byť existovalo oneskorenie a nábehu / dobehu obmedzenia pre ur I / O bufferu). Tiež W1/L1 pre Schmitt menič viac ako ležiak W2/L2 pre MOS pozitívnu spätnú väzbu. Aby Vhys = 100 mV, že je to requred W1/L1> 10 * W2/L2 cca. Takže L1 -. Min, W1 ako napríklad v prípade potreby zvýšiť L2. K dispozícii sú jednoduché rovnice a dáva vám unaccuracy výsledkov akýmkoľvek spôsobom. Pokúste sa nájsť vzťah však simulácie. Táto úloha nie je nijako zložité. Naozaj je zložitejšie problémy. Skúste si prečítať knihy o jednoduchý invertor (kľúčové slová výlet bod, hluk marže, oneskorenie nábehu / dobehu, optimálnej veľkosti meniča reťazca). Potom si túto knihu "Základné ESD a I / O dizajnu" Sanjay Dabral, Timothy Maloney.

Áno, to bola chyba z mojej strany, som čerstvejšie pre návrh ďalej im dotazom otázky. Evan keď sa to zdá hlúpe, mnoho jeho trochu pre mňa ťažké. Opäť Díky moc DenisMark, budem navrhovať a simulovať. Ak sa dostanem do neznámeho problému som sa chyby ešte raz:)

Dobrý deň, mohli by ste prosím DenisMark poslať "schmitt.zip" sa mi, alebo možno mohlo uspokojiť pošlite mi ju. Môj problém s týmto okruhom je 2 tranzistory, ktoré majú blízko k stredový bod medzi vstupom a výstupom. Ako na mieru je, že nemá zrejme vplyv na medzné hodnoty, ale iba meškanie a aktuálnej spotreby, takže by som mal použiť minimálnu veľkosť pre ne, mám pravdu?

Vážení DenisMark, VIH je hodnota vstupu, kedy výstup je Voh? Som začiatočník, neviem, ako určiť Vil a VIH zo zákruty DC.

Vo vašom obvode M9 a M10 sú kreslené ako NMOS, ktorý nie je správny. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back