Schematický žiadosť o ADI MicroScan PD-959 monitor.

J

Janne

Guest
Nazdar,

Môže mi niekto pomoct s schematickom na MicroScan PD-959 monitora?

Janne

Har du fĺtt något svar pl din förfrĺgan?Jag söker ocksĺ detta schéme.Det vore snällt om du horde av dig i sl pádu.
bjager (at) bredband.netAnglický, prosím.--
mw

sorry, Nechcem have a schematicky, ale já mám rovnaký monitor.

mounted above the flyback xfmr.

Já jsem hledal hodnotu R4 na malých vzdialených obvode
zabudované nad flyback xfmr.Počet na doske je BC180I 104E-C.Mám podozrenie, že R2 rezistor dostal dost teplé, aby elektrický oblúk z HV olovo, ktoré bolo proti odření je príčinou zlyhania.Chceli by ste sa stať, aby sa hodnota alebo kód farby?Ak potrebujete podobné info, som mohol pomoct.

Môžete tiež skúsiť preskúšanie z Anatek Opravy archívu.Použite "Ctrl F" pre hľadanie na stránke "PD-959", model # 's (6p), FCC ID #' s, alebo aj výrobcov.

skúste tieto stránky,
snáď to pomôže

http://www.anatekcorp.com/faq/archmntr.htm

http://www.anatekcorp.com/faq/archmntr-1.htm

BeerCommercial Napísal:

sorry, Nechcem have a schematicky, ale já mám rovnaký monitor.
mounted above the flyback xfmr.
Já jsem hledal hodnotu R4 na malých vzdialených obvode
zabudované nad flyback xfmr.
Počet na doske je BC180I 104E-C.
Mám podozrenie, že R2 rezistor dostal dost teplé, aby elektrický oblúk z HV olovo, ktoré bolo proti odření je príčinou zlyhania.
Chceli by ste sa stať, aby sa hodnota alebo kód farby?
Ak potrebujete podobné info, som mohol pomoct.Môžete tiež skúsiť preskúšanie z Anatek Opravy archívu.
Použite "Ctrl F" pre hľadanie na stránke "PD-959", model # 's (6p), FCC ID #' s, alebo aj výrobcov.skúste tieto stránky, snáď to pomôže h ** p: / / www.anatekcorp.com / f...ww.anatekcorp.com/faq/archmntr-1.htm [/ url]

Som stále hľadajú hodnoty R4 na malých vzdialených okruhu zabudované nad flyback xfmr.Nenašiel som zatiaľ schematicky.Aké informácie budete potrebovať pre tento podvozok?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back