Schéma brilancie Philips LCD 200p4 nutné

F

ferdipace

Guest
Ahoj Môj LCD monitoru Philips Brilliance 200P4 nezapne už (aj LED nesvieti). Má niekto schému a / alebo chlpov pre ladenie? Vďaka vopred za pomoc Ferdinando

[Quote = ferdipace] Ahoj všetkým svoj monitor Philips Brilliance LCD 200P4 nezapne už (aj LED nesvieti). Má niekto schému a / alebo chlpov pre ladenie? Vďaka vopred za pomoc Ferdinando [/quote] ahoj najväčšou pravdepodobnosťou je váš problém v sekcii napájania a väčšinu času je to zlý elektrolytické kondenzátory. bohužiaľ nemám manuál pre tento 200P4, mám 220 series kompletný servisný manuál, vrátane elektrickej časti, ale neviem, či by mohli pracovať pre váš model, alebo nie: (veľa šťastia S pozdravom

môžete nahrať 220 series kompletný servisný manuál vrátane výkonovej časti, I y = myslím, že by pomohlo veľa. vďaka ide

@ Ferdipace. pls. pridať tu podvozku. a pic. napájania a iných PCB. WBR

[Quote = ferdipace] môžete nahrať 220 series kompletný servisný manuál vrátane výkonovej časti, I y = myslím, že by pomohlo veľa. vďaka ide o [/quote] ahoj si tu :) veľa šťastia S pozdravom

@ Baraka42 podvozok 200P4MG/00, ak máte servisné príručka priložte :) dnes večer budem písať obraz vďaka Power Board za pomoc @ sawwa7: Vďaka za pomoc, ale bol som príliš optimistický: moc rada 200P vyzerá moc odlišné, napriek tomu vďaka Ferdi

Ahoj Prikladám obrázok napájanie dosky. včera som odstránil napájací doska od monitora a keď som sa snažil pripojiť samostatne k sile 1 poistky (bootom v pravom dolnom rohu obrázku) bolo vyhodiť do vzduchu. Predstavu, čo by som treba skontrolovať ako prvý? vďaka za pomoc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back