SATA napájacie vedenie

R

Rose123

Guest
Ahoj všetkým som sa rozhodol použiť Virtex-5 GTP transciever pre môj projekt. Chcem vedieť, či podporuje režimy riadenia spotreby, ako čiastkové a spánku. Vďaka Rose

Dobrý deň, je Virtex-5 GTP podporu pre SATA OOB (out-of-band signalizáciu) dosiahnutý prah detektor, pozri Xilinx FPGA Virtex-5 Serial ATA Charakteristika Protokol . Dekódovanie konkrétne signalizačné sekvencie možno vykonať v kóde, ak nie už v využil SATA IP. Ak nie, mala by existovať žiadne obmedzenia pre to urobiť sám. S pozdravom, Frank

Ďakujeme, že ste Frank odkaz, ktorý ste dali obsahuje dobré informácie ABT sinaling OOB. ale nie je tam žiadna zmienka ABT signály zodpovedajúce čiastkové a Slumber podmienok buď v liste GTP dáta alebo dokument, ktorý ste odoslali. Môžete uviesť ďalšie informácie. Viete, ako dlho ABT signály sú prenášané pri každom štáte. napr: koľko Sync signály sú prenášané pri Link_Idle štátu. Ide Rose

Ahoj Rose, je SATA fyzickej vrstvy sú definované v ATA8-AST dokument k dispozícii na www.T13.org , vrátane OOB signalizácie. Upozorňujeme, že nie som expert o SATA. Len som preskúmal SATA špecifikácie a Xilinx dokumenty vzťahujúce sa k predchádzajúcej definícii projektu. Mám pochopenie základné znalosti z fyzickej vrstvy, a nižšie vrstvy protokolu. S pozdravom, Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back