SAR v ľudskej hlave simulovať v programe COMSOL - potrebujú pomoc!

G

gioueana

Guest
Dobrý deň, mám pre simuláciu v programe COMSOL "SAR v ľudskej hlave", pre svoj licenčné diplom a mám nejaké problémy. Mám samozrejme na COMSOL Multiphysics miesto, ale oni používajú anténa, ktorá je veľmi veľký, chcem použiť menšie anténu, ako mikropáskové jeden. Keď som sa definovať hranice nastavenie neumožňuje, aby som sa dal na oboch koncoch antény paušálnu port, použiť napätie, rovnako ako na ich priebeh. To hovorí, že "Koncentrované portu musí mať dve kovové svorky" a ja neviem, čo to znamená. Na subdoméne nastavenia som permittivity pre anténu a permitivity a vodivosti na hlavu. I Will nahrať pár fotiek z modelu, že som pracoval na tak môžete lepšie pochopiť. Veľmi vám ďakujem, dúfam, že mi môže pomôcť!

Ahoj gioueana! Myslím, že, ako ste povedal, problém je, keď sa pokúsite priradiť potenciálne napätie v jeden kov - potrebujete aspoň dva terminály - teda vybrať dve dosky / kovy naraz a priraďovať medzi nimi napätie. Môžete tiež poslať mi vzor a možno by som si ju prezrieť. Veľa šťastia, IH

[Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size] Som pripojený projekt, dúfam, že mi môže pomôcť. Ďakujem vám!

Otvorím model a všimol som si, máte len jeden terminál - myslím, že je potrebné nastaviť inú a potom nastaviť potenciálne napätie. Ešte si sa mi vysporiadať sa s modelom, možno neskôr! IH

Našiel som niečo na webe s dizajnom mikropáskového anténa, myslím, že teraz, čo mám robiť, ďakujem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back