S riadenie lúčov pomocou jedinej antény

A

Abhayesh

Guest
Mám dipólová anténa používate pre 860-960 MHz. Je tam tak ako tak, čo môžem urobiť na riadenie lúčov pomocou jedinej antény? Ak je moja otázka je nie je jasné, spýtajte sa ma .. Abhayesh

Pevná jeden dipólová anténa majú len jeden vyžarovací diagram, žiadny lúč riadenie možné variácie zdroja signálu. Okolité možné meniť pôsobí nepriamo, buď ako riaditeľ alebo reflektorom, ktoré môžu zmeniť vyžarovací diagram, ale to nemožno považovať za fixné antény situáciu. Otáčania antény je najjednoduchšia forma zväzku riadenie a funguje to aj pre jedného dipólu. De ladenie rádia obvod impedancia tiež ovplyvniť vyžarovací diagram antény ako prenosové vedenie sa stáva súčasťou celkového antény.

Ahoj, len otázka: Možno použiť reflektor s vaším dipól, ako malé paraboly alebo rohovú reflektorom? BR

Moja anténa je circular polarizované antenna.So myslím, že viete, vzor ... Mohli by ste vysvetliť, čo máte na mysli pomocou paraboly, alebo rohovou rflector .... to bude užitočné, ak mi môžete poslať nejaké odkazy si môžete prečítať o tom ....

Dobrý deň, áno. Nie je ľahké ovládanie vzor bez antén princíp! Posledné riešenie je rozostrenie na dipól-krmivo za jedného reflektora ako jedna parabola ... ale nie som si istý, že je najlepším riešením. Neviem, dostatočne Vaše údaje, ktoré vám pomôžu správne. S pozdravom

Aký typ antény je to? Nemôže to byť jeden dipól, ak je kruhový polarizované. S riadenie lúčov sa obvykle predpokladá, že dynamický reverzibilný proces sa riadiť môže byť riadený operátorom. Prestavať jeden anténny prvok pridaním ďalších prvkov, ako sú riaditelia alebo reflektorov nie je flexibilný spôsob, ako riadiť lúč.

Aký typ antény je to? Nemôže to byť jeden dipól, ak je kruhový polarizované.
Jo, že to bude moja ďalšia otázka. Skutočná Typ antény je potrebné riadne definovať, Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back