s ohľadom na vložené software !!!!!!!!!!!!

K

kotta

Guest
Ahoj priatelia, každý subjekt, prosím Chalani mi jasné nasledovné: 1.In všeobecne všetky dizajnu produktu je kombinácia "Softvér + hardware"? Ak tomu tak je každý subjekt, prosím, jasne mi, čo je úloha "softvér, ovládače, os" v reálnom čase senario. 2.It bude veľkou pomocou, ak je možné definovať pomocou malého napríklad !!!!!!!!! 3.Also ", ktorá má hlavnú kontrolu nad inými?", Či už softvérové kontroly hardvér dizajn alebo naopak ide o ######, SREEDHAR

Samozrejme, každý vložený výrobok je hrebeň H / W a S / W i devoce vodiča nie je nič iného ako softvér, kódy, ktoré budú pridané do iných zdrojových kódov OS milostivo tieto ovládače kód bude hovoriť hardware.they budú mať všetky informácie, konfigurácie jeho jednotlivých zariadení. Povedzme napríklad, že je výrobok, kde je audio kodek, dotykovým, USB ovládače atď sa audioi kodek, čip má veľké množstvo nastavení hardvéru je potrebné urobiť, mám na mysli inicializáciu, konfiguráciu registrov etc.these cvičenie sa vykonáva jej ovládače zariadení, ktoré nie je nič iné ako súbor codes.similarly pre dotykové panle, USB bude mať vlastné ovládače zariadení. Všetky tieto ovládače budú pridaná do hlavného os deisgn pri tvorbe celého operačného systému. hardware aj software hrá svoju vlastnú hlavnú rolu v embd sys.may sa môžete povedať softvér ovláda Hardware hardware.but je stále mozgu. Na zdravie!

Dobrý deň prišiel, rád počul od vás pre moje pochybnosti !!!!!!!! Jo, máte pravdu !!!!!! Ale jedna vec je, že "my oftenly počuť, že embeded procesorom a vložené riadiace ?????" takže to, čo je sa vyjadriť o týchto veciach!! Chceš povedať, že všetky kontrolné akcie bude zapísaný vo forme kódu ako (C, C + +) a inturn obchod, ktorý kód v pamäti (ROM alebo RAM ako )............ Tiež môžete poskytnúť všetky súvisiace informácie, webové stránky, materiály týkajúce sa týchto techie veci. Tiež si prosím xplain mi o nasledujúce: "Všeobecne platí C, C + + má schopnosť priame rozhranie s hardvérom, ktorý faktor je to tak !!!!!!!!!" ide o SREEDHAR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back