Sťahovanie PC aplikácie pre platformu Embedded

O

omara007

Guest
Ahoj lidi ..
Snažím sa realizovať kompresný algoritmus napísaný v C pre Windows / Intel platformu pre Embedded Processor (Tensilica 545ck).Snaží zostaviť súbory, mám problém s <memory.h> patrí súbor, ktorý je podporovaný na platforme MS Windows a nie je podporovaný pre vstavaného.Čo mám robiť, na kompenzáciu tohto problému?

Neviem, ak vaša vložené platforma podporuje správu pamäte.memory.h možná správa pamäte libraray.Možno ho a pozrite sa, aké funkcie sa hovorí, a ak môžete nahradiť tieto s vašim

Tensilica 545ck je SAD jadro, takže to nemá MMU a cache.

Vo Vašom C program, zakomentujte "memory.h" línie potom kompilovat.Získate chyby, ktoré vám oznámi, ktorých funkciou je pomocou "memory.h".To sú tie, ktoré potrebujete na re-písať pre embedded platformu.

Mohamed AA,
1 - Skúste skompilovať, potom komentoval tento súbor zahŕňajúci
2 - Niektoré chyby sa budú zobrazovať na funkcie definované v tomto súbore hlavičke
3 - Za chyby súvisiace s touto hlavičkový súbor je potrebné skontrolovať, čo tieto funkcie robia, pokúste sa nájsť alternatívy pre svoju platformu & písať ďalší kód v prípade potreby (dúfam, nemusíte to urobiť krok navyše písania kódu)
Pozdravy,
Amr Ali

No, já sa stretávajú s rovnakými problémami v mojej práci, ako písať vstavané aplikácie, ale je pre test behu chyby Musím bežať na nich len nástroj, ktorý beží na Linuxe, takže tu je to, čo robím.Najskôr som si odstrániť tieto patrí z môjho projektu, ktoré spôsobujú niektoré chyby (väčšinou definície funkcií a premenných, ako NULL a tak ďalej), potom som sa opraviť chyby práca definovaním chýbajúce premenné alebo písania kódu navyše urobiť chýbajúce funkcie (niektoré časy pri pohľade na obsah pôvodného súboru Pomocníka)

AA,
Citácia:

No, já sa stretávajú s rovnakými problémami v mojej práci, ako písať vstavané aplikácie, ale je pre test behu chyby Musím bežať na nich len nástroj, ktorý beží na Linuxe, takže tu je to, čo robím.
Najskôr som si odstrániť tieto patrí z môjho projektu, ktoré spôsobujú niektoré chyby (väčšinou definície funkcií a premenných, ako NULL a tak ďalej), potom som sa opraviť chyby práca definovaním chýbajúce premenné alebo písania kódu navyše urobiť chýbajúce funkcie (niektoré časy pri pohľade na obsah pôvodného súboru Pomocníka)

memory.h obsahuje MMU funkcie.Máte na ich vykonanie, wrt váš hardvér.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back