Sériový prenos dát AVR-PC

D

daniel_sauceda

Guest
Ahoj, ja som na projekte s pomocou AVR 8535. Hlavnou myšlienkou je previesť text z PC (ASCII kód) do mikroprocesora. Potrebujem radu na túto tému, som si prečítal pár vecí o sériového portu v AVR, a niekto mi povedal, že musím použiť Visual Basic pre sériový prenos. Potrebujem hardwarový veci, ako sa pripojiť mikrokontrolér k PC a tento druh vecí. Ak má niekto nejaký návrh, alebo môže byť refernce prosím posti sa, e-mail mi to, alebo to, čo skôr. Díky moc.

Hardware: No, budete potrebovať k prevodu signálu z TTL na RS232 AVR napätie prenosové vedenie musí byť zaslané po sériový kábel, v rozsahu od-25V až +25 V. Môžete použiť MAX232 za to. Ďalšia vec je, budete používať všetky piny sériového portu (napr. CTS alebo RTS atď) alebo iba Tx / Rx a pozemné linky? Software: Ja suk veľmi zlá na to. Všetko, čo viem / počul, je, že Visual Basic 6 Professional / Enterprise Edition má schopnosť robiť sériovú komunikáciu. Tiež môžete použiť CreateFile () v C + +, tak som počul, hoci nikdy nerobil. Aj robím taký projekt, zatiaľ čo moja zahŕňa PIC16F84 na PC. Budem používať prenosovú úderov ako PIC16F84 nemá radič UART. Mám v pláne vytvoriť "sériový sieť", to možno hlúpo, ale skôr o učebné skúsenosti. Dúfam, že to pomôže, Sputnik: idea:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back