sériové programovanie na Proteus - MAX232 problém

W

wolverine123

Guest
Ahoj chalani som sa snažil simulovať sériové programovanie na Proteus a snažil sa poslať znak, som pridal virtuálny terminál na začiatku pred priechodom MAX232 a ja mohol vidieť postava v poriadku ... ale po prechode MAX232 som nikdy rovnaký znak znova ... ako keď poslal "" ja by som si "_" Po prechode MAX232 .... môže niekto prosím pomôcť: S

Nikto nemôže odpovedať na vašu otázku bez vášho obvodu Skontrolujte obvod dvakrát. Možné iba problém s obvodom Nandhu

Pamätajte si, že Max účinne obracia svoj signál. Musíte odošlite ju prostredníctvom iného Max

Nasledujúci pic zobrazí text prenášaná v poriadku ale nasledujúce po prechode MAX232 ukazuje niečo iné Ale ak je to dostať prevrátený potom som zvyknutý vidieť požadovaný výstup, keď som pripojiť sériový kábel a otestovať výkon v HyperTerminal??

vterm v ISIS treba previesť na pripojenie mx232 v simulácii ... ste zvolili klenby RXD a TXD v vterm vlastnostiach?? Možno, že je to problém ...

Viem, že to veľmi starý vlákno, ale chcem dať odpoveď tu len zapouzdřit niekto pozerať na to. Kliknite pravým tlačidlom myši na virtuálny terminál, upravovať vlastnosti, zmeniť z normálnej invertuje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back