sériová verzia ULN2803?

7

7rots51

Guest
Dobrý deň, prosím uveďte, že ak nájdem sériové ULN2803 typu IC? (S krátkou tranzistory skratu výkon, ak je to možné) Bye

Neviem aplikácie, ale Toshiba LED ovládače, ktoré sú sériovo načítané, konštantný prúd, 90mA/pin, 17V chránené a bude možno v 8 16 výstupov. Môžete riadiť čokoľvek z LED relé, ak používate externý diódou ochranu.

Ahoj, POWER LOGIC osembitového posuvného registra NC6B595 Možno to, čo hľadáte. Tento čip funguje rovnako ako 74HCT595 (výstupy sú nízke strane, otvorený kolektor zariadenia TTL-tranzistory s rozsahom výkonu na 15V a 200 mA drez trvalý prúd schopnosti. Každý výstup poskytuje 400-mA typické prúdu pri Tc = 25. prúdu sa znižuje rast teplota prechodu na ochranu pridanie zariadenia.).
NC6B595 je monolitický, vysokého napätia, prúdu strednej 8-bit posuvného registra určené na použitie v systémoch, ktoré vyžadujú relatívne vysoké zaťaženie. Prístroj obsahuje vstavaný svorka napätie na výstupe pre indukčné ochranu proti prepätiu. Aplikácia vodiča elektricky nastaviteľné patrí svietivá dióda, relé a iné stredný prúd alebo vysoké napätie záťaže.

Spomínam si, že v niekoľkých pred mesiacom niekto predstavil čip od spoločnosti Infineon (myslím), ktoré sériový vstup a 8 kanálov výkonový tranzistor a výstup pre digitálny výstup prevedení ako sú výstupy PLC S7. (Teplota, ochrana proti skratu). Ale nemôžem nájsť to téma a že čip Infineon mieste. na mbyka: Nepotrebujem uln2003 list, vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back