sériová komunikácia medzi 2 PC

S

shraddha

Guest
Ahoj, ja sa snažím robiť pre sériovú komunikáciu medzi 2 počítače s C-code.I vyskúšali všetky nástroje pre sériovú komunikáciu (bioscom, _bios_serail_com, upov, outpb). Môj PC je receving dáta, ale nemožno prenášať data.plz mi Čo mám robiť, pokiaľ ide o jeho naliehavé shraddha

Dbajte na prejsť čo musíte urobiť, pripojenie TX PC1 na PC2 RX a naopak

Ahoj, ja už som that.i pomocou kábla nulového modemu iba

Ahoj Shraddha, ste zaslali svoju požiadavku v zlom fóre. Jeho Hardware / elektronika programovateľné logické súvisiace forum. Musíte mať na príspevok na "PC programovanie aplikáciách" Fórum pre rovnaký aj pre rýchlu odpoveď. Vďaka, Sachin

Ak u nechcete, môžete skúsiť C u HyperTerminal. Štart -> allprograms -> Príslušenstvo -> Komunikácia -> HyperTerminal Srinivas

Ahoj rsrinivas Snažil som sa s HyperTerminal already.its práce, ale chcem to urobiť s abovesaid kódom C & chcete riešiť, že odoslanie dostane problém. ide o shraddha

Skontrolovali ste, že váš Tx nevysiela alebo je vysiela, ale Rx nie je schopný prijať, alebo Tx naozaj nie je prenosu dát ... Pre kontrolu prvú možnosť použitia CRO a umiestniť ho do miesta vášho PIN 2 TX je 9 pin sériový D'sub konektor a skontrolujte, že impulzy prichádzajú podľa dátumu, alebo nie, ak áno, označte 1.continuity drôtu , 2. skontrolujte, že je pripojený na pin 3 z RX DSUB, alebo nie, 3. sériový port je otvorený pre príjem dát, alebo nie ... pre kontrolu Druhou možnosťou využitia CRO, uistite sa, že dáta nie sú prichádza na TX portu, potom overte, port je otvorený, alebo nie, a to atlast Loopback poňatie skontrolovať, že TX je schopný prenášať pomocou PIN 2 je v poriadku, alebo nie. ... OK, dovidenia a veľa šťastia vám ..... Ak sa vám úspech potom pls dajte mi vedieť.

hračky kábel používate, musí mať 3 vodiče PC1 TX - RX PC1 PC2 EX - PC2 TX GND - zem a vy by ste mali kontrolovať, či používate každý riadiace signály. Ak používate základné komunikačné bez riadenia toku alebo Xon vlajka je nutné

Muž stačí použiť HyperTerminal v ur Windows komunikácii

OR Ak tvoj nie tak známe vo využívaní Hypreterminal, môžete použiť Bray

Ak používate XP Windows ur Počul som, že to je veľmi zlá v sériovej komunikácie.

Uistite sa, že pin 2 tvoria na jednej strane je pripojený na pin 3 od ostatných Sidr a vice vers

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back