RTL8019AS, MAC adresa, IP adresa, TCP / IP, UDP, ICMP, HTTP

I

issrani_manoj

Guest
Dobrý deň, mám malý návrh embedded webovým serverom pomocou PIC18F8722 a RTL8019as. Musím napísať vlastný zásobník a definovať MAC adresy:-0x00, 0x16, 0x76, 0x07, 0x86, 0x82, aby slúžili rôzne HTML stránky, keď zadám http://192.168.1.12 Adresa slúži stránok. Mám definované ICMP, IP, UDP, TCP. Je veľmi pekne pracuje na LAN. Teraz Problém je, že som zvyknutý slúžiť tieto stránky na internete. Ak som pomocou statickej IP len to nebude fungovať .....! Existuje nejaký iný protokol, ktorý je potrebné zaviesť? Ako som položil webovému serveru na Internete .............? Láskavo mi pomohol. Ďakujem vám všetkým vopred. - Manoj.

Rozsah adries 192.168.xx je súkromná, to nie je povolená na verejný internet. Ste zrejme pripojenie do LAN za routerom, ktorá používa NAT (Network Address Translation). Spýtajte sa svojho správcu siete, ako správne nakonfigurovať router, a váš server. Alebo možno môžete odpojiť a pripojiť router serveru priamo na internete, a potom zmeniť IP adresu servera na statickú IP adresu od poskytovateľa internetových služieb. Pravdepodobne budete tiež potrebovať ARP (Address Resolution Protocol). Pozri RFC 826. To je obyčajný spôsob, ako pre jedno zariadenie sa učiť MAC adresu iného zariadenia v sieti LAN.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back