RTC záložné s lítiové batérie (nabíjanie)

N

neuralc

Guest
Ahoj všetkým, niektorí majú skúsenosti obvod pre nabíjanie lithium 3V gombíkový článok (ako CR2032), ktorá zálohovanie RTC (pripojený k VBAT a krajín) v 5V dodávanej aplikácie? Thx NeuralC

účtovať 3V lítium mince buniek (ako CR2032)?? I dont myslím, že si môžu účtovať štandardné Litiumcell. uvidíme

[Quote = HARDCORE] poplatku 3V lítiovú gombíkový článok (ako CR2032)?? I dont myslím, že si môžu účtovať štandardné Litiumcell. uvidíme [/quote] Nebezpečenstvo výbuchu pri pokuse o dobíjaní!

Áno, Dainis, ja viem. Ale, ako vravíte "nebezpečenstvo výbuchu pri pokuse o dobíjaní!" Tak som sa pokúsil navrhnúť alternatívu v rovnakej 2032 balík ...

Ahoj Pozrite sa na DS1302 a DS1305 na webových stránkach Maxima.

Ahoj všetkým, vďaka za všetko. Mám na mysli použitie ST M41T00, a ja som automaticky záložnej batérie zapnutie a vypnutie fotoaparátu. Hľadanie lepšieho som našiel stránku: h ** p: / / www.st.com / stonline / products / support / pamäte / NVRAM / bl_data / rtc.htm vypočítať tý doby životnosti batérie s CR2032 (210 mAh) I si> 20 rokov! Nemali by sme CRXXXX dobíjať lítiové mince ... Thx NeuralC

FWIW, ak budete niekedy potrebovať veľmi malý LiMnO2 dobíjacie, ako Sanyo a Panasonic majú ML414.

Ahoj Prvé čo ma napadlo, že sa nemôžete dostať: "! Mi> 20 rokov" 1. preto, že standart LIMnO2 batérie majú vnútorné stráca schopnosť 0F 5% ročne, a tiež v závislosti na teplote. 2. dodávateľ vám z dátumu batérie, ktorá je ~ 5-10 rokov po tomto dátume môžu pracovať možná? ale guarany. Napríklad, že hovoria, že nemôžete recarge 2032 batérie veľkosti 2032 ar veľkosť batérie Corse väčšina z nich je LIMnO2 ~ 210mah, ktoré nemožno nabíjať, ale Laso k dispozícii v tejto veľkosti Li-Ion batéria, ktorá Vám môžu účtovať s kapacitou až 35 mAh pozdravom.

Ahoj Prvé čo ma napadlo, že sa nemôžete dostať: "! Mi> 20 rokov" 1. preto, že standart LIMnO2 batérie majú vnútorné stráca schopnosť 0F 5% ročne, a tiež v závislosti na teplote. 2. dodávateľ vám z dátumu batérie, ktorá je ~ 5-10 rokov po tomto dátume môžu pracovať možná? ale guarany. Napríklad, že hovoria, že nemôžete recarge 2032 batérie veľkosti 2032 ar veľkosť batérie Corse väčšina z nich je LIMnO2 ~ 210mah, ktoré nemožno nabíjať, ale Laso k dispozícii v tejto veľkosti Li-Ion batéria, ktorá Vám môžu účtovať s kapacitou až 35 mAh pozdravom.
Prosím, prečítajte si pôvodný príspevok, kde písal o NeuralC Lithium CR2032 bunky, ale nie LIMnO2!

Ahoj Dainis. Keď hovorím "LIMnO2 batérie" Myslím, že je chimestry na batérie CR2032. Pre pochopenie, keď povedal Lítiové batérie majú niekoľko druhov batérií, ale hlavné je chimical Lithium napr: typy lítiová batéria: * Mannganese uhličitého (LiMnO2) - populárny Lithium bez dobíjania batérie (k dispozícii aj typ ml, ktorá sa nabíja ) oxid siričitý (LiSO2) - špeciálne pre vojenské a letecké. * Tyonil clorid (LiSOCl2) - špeciálna batéria s vysokou kapacitou stratil čiapku 1% hruška rok. * Lithium-Ion Polymer - dobíjanie lítiové batérie * Lithium-Ion - populárne použitie v telefóne atď computhers dobíjanie lítiové batérie. Všetky tieto batérie s názvom lítiová batéria , prosím opraviť ma, či sa mýlim: P S pozdravom 8)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back