N
neuralc
Guest
Ahoj všetkým, niektorí majú skúsenosti obvod pre nabíjanie lithium 3V gombíkový článok (ako CR2032), ktorá zálohovanie RTC (pripojený k VBAT a krajín) v 5V dodávanej aplikácie? Thx NeuralC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No, CR2032 je lítiová batéria!http://www.maxell.co.jp/e/products/industrial/battery/ml/ [/url]
Ahoj Prvé čo ma napadlo, že sa nemôžete dostať: "! Mi> 20 rokov" 1. preto, že standart LIMnO2 batérie majú vnútorné stráca schopnosť 0F 5% ročne, a tiež v závislosti na teplote. 2. dodávateľ vám z dátumu batérie, ktorá je ~ 5-10 rokov po tomto dátume môžu pracovať možná? ale guarany. Napríklad, že hovoria, že nemôžete recarge 2032 batérie veľkosti 2032 ar veľkosť batérie Corse väčšina z nich je LIMnO2 ~ 210mah, ktoré nemožno nabíjať, ale Laso k dispozícii v tejto veľkosti Li-Ion batéria, ktorá Vám môžu účtovať s kapacitou až 35 mAh pozdravom.
Prosím, prečítajte si pôvodný príspevok, kde písal o NeuralC Lithium CR2032 bunky, ale nie LIMnO2!Ahoj Prvé čo ma napadlo, že sa nemôžete dostať: "! Mi> 20 rokov" 1. preto, že standart LIMnO2 batérie majú vnútorné stráca schopnosť 0F 5% ročne, a tiež v závislosti na teplote. 2. dodávateľ vám z dátumu batérie, ktorá je ~ 5-10 rokov po tomto dátume môžu pracovať možná? ale guarany. Napríklad, že hovoria, že nemôžete recarge 2032 batérie veľkosti 2032 ar veľkosť batérie Corse väčšina z nich je LIMnO2 ~ 210mah, ktoré nemožno nabíjať, ale Laso k dispozícii v tejto veľkosti Li-Ion batéria, ktorá Vám môžu účtovať s kapacitou až 35 mAh pozdravom.