RS485/RS422/RS232 vs ModBus / canbus / LINbus

A

ASIC

Guest
Len som zistil, RS485/RS422 a môžu robiť určité konštrukcie s tými.Avšak, so všetkými novými autobusmi okolo, je to šikovný ťah?

Je popularita RS485/RS422 na ceste dole?Žiadne marketingové informácie o počte takýchto zariadení s rozhraním?ASIC

Myslím, že postupne lacnejší hardvér nám umožňuje použiť sofistikovanejšie komunikáciu s nízkymi nákladmi.
Niekedy životného prostredia ukladá norma.
Po vývoj pre automobilový som CANbus použitie v priemyselných aplikáciách.

RS422/485 je takmer bez-neexistujúce.Len veľmi málo zariadenia používajú, a tie, ktoré sú staršie staršie systémy.Mnoho vývojárov sa teraz ktorí sa rozhodli pre ethernet.

jelydonut

na jelydonut:Vidím, že mnohé zariadenia od spoločností, ako je ADVATECH, ktoré podporujú RS485, ale neposkytujú im s CAN,

RS485 -> Master Slave, 115kB

CAN -> Multimaster, 500kB (1MB)

Hugo

neexistujú žiadne obmedzenia rýchlosti na RS485, Maxim Max485 práca na 2.5Mbps, môj názor je, že canbus je vplyv globalizácie, elektrická vrstva je podobný RS485, jediný rozdiel je protokol.v RS485 aj robiť MULTIMASTER bez problémov, môžu byť aj kontrola konfliktov na autobus, som voľne uplatniť svoje protokol anytype mikrokontroléru a som možnosť podať žalobu v každom PC jazyku
jelydonut povedal pár spoločnosť používať, ale nie je pravda, priemyselný svet je plný RS485.
Canbus ig Nemecka koncepcie, a hovorím za skúsenosť (moja žena je Nemecko), môže v Nemecku myseľ, aby komplikovať jednoduché!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back