RS485 napájení

E

ehab_vlsi4

Guest
Nazdar,

Pracujem teraz na projektovanie riadiacej siete po RS485 Mám tri otázky

1-I'll použitie max3082E alebo max3060E (half duplex, 1/8unit zaťaženia, rýchlosť přeběhu obmedzené, ochrana 15kV, 5v).niekto tu má dobré či zlé skúsenosti s týmto čipom?

2-Chcem distribuovať napájanie cez RS485, ako to možno urobiť?

3-Ako by mohol byť navrhnutý opakovač RS485

vďaka,

Do oferty firmy OKI trafiły trzy kolorowe urządzenia wielofunkcyjne o symbolach ES9455, ES9465 i ES9475, dedykowane średnim i dużym firmom, w których codziennie drukowane są tysiące stron w formacie A3 i A4. Jak sama nazwa wskazuje urządzenia te mogą działać jak drukarka, kopiarka, fax i skaner (maksymalna rozdzielczość to 600x6000dpi). Cała trójka...

Read more...

Max3082 je ekvivalentná 75.176 (20 rokov a viac).
Aj keď som sa použiť tento by som si s tým starosti.Bude to len práca.

Pokiaľ ide o Powr distribúcie týka, RS-485 nie je určený pre to.
Dokonca aj keď pridáte skreslenie rezistory (asi najmenšie hodnoty sú okolo 1k) od V 0V a stále máte použiť Zakončovací odpor medzi Data a Data-(alebo A a B) linky.Ako som povedal, v tejto konfigurácii, nie je tu priestor pre prenos energie.
Budete strácať čas v snahe zistiť, ako na to.Akonáhle to urobíte, nebude to RS-485 nič viac!

Repeater hardware, závisí na tom, ako mienite vysielanie a prijímanie dát.Ak máte prenášať dáta iba v jednom smere do všetkých prijímačov obvodu je veľmi jednoduchá.Budete 2 max485 (3082 a i.) a pripojiť späť k sebe (TTL s TTL).V súvislosti s prijímaním polovice budete pripájať piny RE / DE na 0V, a tým aktivovať príjem.V vysielač polovice budete pripájať RE / DE na V, a tým aktivovať tansmission.
Ak chcete odosielať a prijímať (half duplex), potom budete musieť postaviť okruh, ktorý bude musieť prevziať kontrolu nad prepínanie medzi vysielanie a príjem.To možno vykonať hardware (nemusí fungovať v niektorých circumstancies) pripojením časovač pre RE / DE kolíky alebo budete musieť používať malé mikrokontroléru ako PIC alebo 8051, ktoré budú prostredníctvom zmysel to INT (prerušenie) vstupov, kde je signál prichádzajúci z, prečítajte si to a re-odovzdá v druhom smere.
Ak ste interseted môžem dať ako prílohu pdf súbor s príkladom opakovač obvode na základe 87C750/87C51A.

Tiež, ak budete postavený rozsiahlejších sieť RS-485 zariadení, zvážte použitie optických niekde izoláciu, aby sa zabránilo váš systém z dôvodu problémov slučky.

Ďakujem Vám za odpoveď,

Budem používať SN65HVD3082 z TI ako náhrada DS3082E, pretože som nenašla skladom v digikey.

Pokiaľ ide o prenos energie Myslel som, že pri používaní spojovacích závitoch cievky a prehltnúť, a to nielen ovplyvnenie odpor, a akokoľvek je táto téma nie je tak dôležité, aby ma teraz.

áno Mám záujem o opakovacie okruhy, plz poslať mne v PDF[/ Quote]

Ako promissed v mojom predchádzajúcom post je pripojený obvod RS-232-485_converter/repeater.
Optická bariéra medzi 232 (a 485x) a 485y je zahrnutý do okruhu, ale pokiaľ nie je potreba môže byť odstránený.

IanP Napísal:

Ako promissed v mojom predchádzajúcom post je pripojený obvod RS-232-485_converter/repeater.

Optická bariéra medzi 232 (a 485x) a 485y je zahrnutý do okruhu, ale pokiaľ nie je potreba môže byť odstránený.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back