RS-485 transceiver dizajnu

X

xihuwang

Guest
Ahoj, každý: Som navrhovaní RS-485 transceiveru. Mám quesions: 1. Vstupné common mode rozsahu prijímača je -7 až 12 V. Chcem vedieť, ako sa to s +5 V napájanie Powr bez toho aby dochádzalo k bezpečnostný problém (napr. vypúšťací-Buck PN prechod vpred conductinng)? 2. ESD by mal byť 6kV. Ale zlievárne ESD knižnice buniek sa jednoducho musí ESD štruktúry (GGNMOS) s 2kV schopnosťou (BiCMOS alebo BCD proces). Čo mám robiť? 3. Má niekto má RS-485 návrhu experiece alebo dokumenty? Vďaka dopredu!

RS-482 a RS-422 ESD je zaujímavý problém. Vysokú spoločnú moderange vyžaduje odporového deliča (aj keď som mal kedysi mi niekto povedať, že sa prijímač, ktorý používa bez odporového deliča, boli ochotní zdieľať podrobnosti). ESD musí nezaväzujú sa v bežnom režime vstupný rozsah. To pravdepodobne znamená, izolovaný odpor, ktorý bude musieť byť dimenzované pre vysoké teplotné pulz vstupné svorky sa smerom dovnútra predného radu odpor. Budete chcieť pochopiť, pulzné príkon ESD udalosti, a moc k ránu schopnosť odporov. Tiež je potrebné zachovať dosť dobré bočné odstup v odporov (všetko, čo uvidí kV), aby sa zabránilo iskrisko akciu, a nie dať odporu pod napätím bussing, možno dokonca vstup vankúšiky "na zákazku" (možno vynechá Prvý pár kovových vrstiev na dne), zabezpečiť, že nebude Met1 substrátom punchthrough (myslím 7MV/cm alebo tak nejako). Štandardné ESD bunky vám nepomôže, idú k výpisu vpred do VDD hlboko pod svoje hornej hranice a CM krajiny vysoko nad spodnou.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back