Rozvrhnutie problém - spoločné ťažisko techniky

M

Monady

Guest
Dobrý deň Vážení priatelia, chcem nakresliť rozloženie komparátor v mojom ADC. tento porovnávacie musí byť presne tak musím používať spoločné ťažisko techník. Predzosilňovač použitý v mojej práci sa skladá zo zosilňovača diferenčný rozdiel nasleduje regeneračný bunky. Bohužiaľ som nemohol nájsť žiadne rady, ktorým sa o diferenčný rozdiel zosilňovač vo všetkých knihách. By som uvítal, keby každý subjekt, dajte mi nejakú pomoc o tomto probléme (s odkazom, prosím). Thx vopred Ps: Našiel som niektoré veci v niektorých dizertačných prác, ale bohužiaľ nemali používať akékoľvek referencie.

[Quote = Monady] Ja by som uvítal, keby každý subjekt, dajte mi nejakú pomoc o tomto probléme [/quote] nájdete dobrý prehľad o otázkach usporiadanie symetriu v knihe Behzad Razavi je "Návrh analógových obvodov CMOS Integrovaný", kap. 18, Sec. 18.2.2 symetria. Vo vašom JPG, rozvrhnutie geometrie (d) je lepšia ako (e), pretože lepšie D1-D2 symetria. Dávajte pozor, aby jeho smerovanie je rovnako symetrické, a nie je preto k zhoršeniu celkovej symetriu.

Thx za odpoveď. Čítala som niekoľko kníh o usporiadaní, ako sú: [Návrh analógových integrovaných obvodov CMOS (Razavi)], [CMOS obvodov, rozloženie a simulácie (Baker)], ...... ale žiadny z nich vysvetliť akejkoľvek veci, o diferenciálnych zosilňovačov rozdiel (len pár jednoduchých tranzistorov rozdiel je popísaný). Chcem len odkaz, aby správy v mojej práci. Použil som rozloženie zobrazené v obr (d), ale chcem dobre známy odkaz na túto geometriu.

[Quote = Monady] ... Nikto z nich vysvetlil akejkoľvek veci, o diferenciálnych zosilňovačov rozdiel [/quote] Myslím, že rozdiel diferenciálnej zosilňovač nie je nič iného než prístrojový zosilňovač, SEG s. 3. A v Séria [/url] nájdete pomerne málo dokladov o tejto štruktúry.

Vážení erikl, ja viem všetko o diferenciálnych zosilňovačov rozdiel! Chcem len nejaké zmienky o ktorú sa mimo tento okruh. Thx za odkazy, ale nemohol som nájsť žiadne veci, o rozvrhnutie "diferenciálnej operačný zosilňovač obvod Collection".

Samozrejme, že nie, drahý Monady! Ako môžete očakávať, že nájde osobitnú správu o usporiadaní diferenciálnej zosilňovač rozdiel ? Čo si myslíte, že by sa tak zvláštne na to? Jediným kritériom pre usporiadanie je nutné symetria presnosť jeho presnosť, zodpovednosť štruktúry, je úplne nezávislý na obvode funkcie sama o sebe.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back