E
Erazorz23
Guest
Ahoj všetci, nové fórum a dúfajú, že nájdu niektorí odborníci, že mi môže pomôcť s týmto projektom. Pôvodne odoslal som to v sekcii Hobby okruhu, ale zrejme je to viac do hĺbky než to. Tu je to, čo sa snažím robiť: Chcem, aby posúvanie burzové vo svojom dome, že môžem pripojiť k počítaču aktualizovať citácií na konštantný zdroj. Rovnako ako tie, ktoré by ste vidieť na veľké finančné korporácie, len v menšom meradle. Z výskumu, ktorý som urobil, zdá sa, ako by Najjednoduchší spôsob, ako by malo byť prepojenie veľa vopred zostavené bi-obrazový bod matice displeja do dlhého poľa, a potom použiť procesor pre dekódovanie a navigačné informácie. Avšak, som si istý niekoľko špecifík, napríklad ako prepojiť niekoľko displejov dot matrix, aký procesor používať, akonáhle sú prepojené, a ako previesť informácie z môjho počítača na znamenie. Viem, že som vám nedal chlapci veľa pracovať, ale všetky informácie, ktoré môžete ponúknuť budú veľmi oceňovaná, a môžeme získať konkrétnejšie ako téma príkazy. Vďaka vopred ... -Mike