Rozhranie niekoľkých 4021s a 4094s s PIC (povedzme 16F84)

E

efarook

Guest
Ahoj, pre projekt môj, musím sa pripojiť niekoľko 4021s (3 alebo viac) pre spracovanie signálu a niekoľkých 4094s (3 alebo viac) pre spracovanie výstupov. Pretože všetci vieme, že existujú obmedzenia zdroje a spotrebiče prúdy (pokiaľ si pamätám, je to asi 20 mA). Moja otázka je, koľko 4021s a 4094s môžu byť priamo pripojené k jednému PIC (ako 16F84/628). Ak sa chcem pripojiť, musím použiť buffer medzi tým? Prosím, dajte mi nejaké predstavy o tejto, vzorka schéma (ak je to možné), bude užitočné. Vďaka.

Dobrý deň, mohli by ste mi povedať, čo je 4021s a 4094s? Chcem sa uistiť, že posúvače môžu byť použité v prípade, alebo nie.

Áno, môžete! a aby všetky údaje súvisiace linky spoločné a samostatné hodiny liniek, v tomto nastavení zákon hodiny linky ako výber liniek.

Dobrý deň, ďakujeme za vašu rýchlu reakciu. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy. Čipy popisy: 4021 = 8 stupni posuvného registra (obdoba sériového) (k posunu vo vstupoch 4094 = 8 stupni posuvného registra (sériového na paralelné) (presun z výstupov sériovo) Hlavným rysom týchto čipov je, že môžu byť kaskádovito sa navzájom tvoriť väčší počet vstupov / výstupov. Prosím, dajte mi vedieť, ak budete potrebovať ďalšie informácie. Našiel som niekoľko príkladov použitia týchto čipov s AT89S52, ale nemohol nájsť ten s PIC. To je dôvod, prečo sa pýtam.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back