Rozhranie klávesnice, LCD a bezdrôtový vysielač RF modul

T

tschen

Guest
Potrebujem pomoc s montážou PIC programovania rozhranie klávesnice, 16X2LCD a bezdrôtový modul vysielača (TLP434A). Každý, kto má nejaké nápady?

Tu sú niektoré projekty, ktoré som dostal od Internetu v mojom archíve dúfam, že to pomôže. Môžete si urobiť nejaké vyhľadávania, ak o získanie viac. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] oh sorry to sú schémy

Napadlo ma, či existuje iný kóder / dekodér čip, ktorý funguje rovnako ako HOLTEK 12D a 12E HOLTEK?? Potrebujem ďalšej náhrady za čipu okamžite.

Chcel by som trochu pomôcť plz pomôžte mi. Ja používam vysielača tlp434A a prijímač rlp434 s AT89C51 v prijímači a na vysielači koniec tiež. Chcem odovzdať (len testovanie) číslo 18 (prevedený na ASCII, z binárnych). Keď som conect TXD pin MCU (na vysielač koniec .) s RxD pin MCU (na konci prijímača), dokonale prenášať didgit 18 rokov a je zobrazená na LCD perfektne, ale keď som tranmit ju pomocou tlp434 s rlp434 prijímačom, tak číslice nezobrazí na displeji, ale vidím len kurzor: - (poznámka THT som pripojil TxD MCU údajov v vysielača priamo na vysielači na konci a dát z (digitálny), prijímača, som pripojený k pinu RxD MCU na konci prijímača láskavo pomôžte mi.

Možno rozhranie problém vysielač / prijímač. Môžete po okruhu MCU-TX/RX rozhranie?

Si myslí, že problém súvisí s vysielačom. UC Napájanie je 5V, napájanie 12V TLP. TLP Vstup dát je určený VHigh = Vcc-0.5V, a preto potrebuje minimálne vstupné napätie 11,5 V rozpoznať Logic-H, ktoré nemôžu byť poskytnuté UC. Existujú dve riešenia: - Zmena dodávky TLP z 12V na 5V (Možno, že to zníži rozsah rádia) - pridať ďalšie pullup-odpor (~ 7K5) na linku TX dát a pripojiť ho na 12V.

Brother som vlastne pomocou TX s 5V, ale dostávam odpadky ...

Pekné vedieť. Akékoľvek ďalšie zmeny oproti schéma? Pýtal ste sa prenosová rýchlosť? 4800kbaud je maximálna. Pýtal ste sa / upraviť rádiových frekvencií?

Snažil som sa prenosové rýchlosti zadáte určitá al bt bez Thng changed.in tlp434a modul u CNT upraviť. Modulov potom r preadjust ... (im povedané). SHD to mám nastaviť? Nd Ako na to? THR je sm Thng ako Pot je tam na môj receiver ktoré je stanovená aj CNT zmeny

Pripojili ste vhodné antény? Podľa manuálu, tam je trimer na prijímači pre nastavenie frekvencie. Dajte priestor na LinearOut PIN a nastavte amplitúdu maximálne pri prenose dát. Ale bez ďalšie informácie z vašej strany, že je takmer nemožné určiť zlyhania ... Možno, že jeden modul je jednoducho poškodená ...

im len pomocou drôtu 4 obe Vysielanie nd príjem antenna.on Thng viac WHN conect moduly My hrdware A keď som potom na konci Vysielanie receiver ďalej príjem odpadu hodnoty!. by u mňa Tel y? Pokiaľ ide o pot vlastne tvár bánk je v slepej uličke s červeným typom plastic.so svoje pevné. Hm, takže teraz mám robiť? Im povedal moduly R Zladenie V predvolenom nastavení je to správne?

im len pomocou drôtu 4 obe Vysielanie nd prijímacej antény.
Predpokladajme, že budete používať samostatné vodiče, jeden pre TX a iný pre RX. Dĺžka by mala byť 30-35cm
Pokiaľ ide o pot vlastne tvár bánk je v slepej uličke s červeným typom plastic.so svoje pevné. Hm, takže teraz mám robiť? Im povedal moduly R Zladenie V predvolenom nastavení je to správne? [ / QUOTE] Nový modul by mal byť upravený a riešenia na kľúč. Sú modulov Factory nové?
na Thng viac WHN conect moduly My hrdware A keď som potom na konci Vysielanie receiver ďalej príjem odpadu hodnoty!. By u mňa Tel y?
Podivné ... Zdá sa, že problém je na strane RX. Už ste oddelené napájanie s odpovedajúcou blokovanie čiapky? Inak rozhlas môže dostať skreslené zvlnenie Vcc. Pozrite sa [url = "http://www.techdesign.be/projects/datasheet/tx_rx434.pdf"] tu [/URL] bez presnej schéma je impossibe pre mňa, ktorý vám pomôže lokalizovať chybu. Ospravedlňujeme sa!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back