T
tschen
Guest
Potrebujem pomoc s montážou PIC programovania rozhranie klávesnice, 16X2LCD a bezdrôtový modul vysielača (TLP434A). Každý, kto má nejaké nápady?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Predpokladajme, že budete používať samostatné vodiče, jeden pre TX a iný pre RX. Dĺžka by mala byť 30-35cmim len pomocou drôtu 4 obe Vysielanie nd prijímacej antény.
Pokiaľ ide o pot vlastne tvár bánk je v slepej uličke s červeným typom plastic.so svoje pevné. Hm, takže teraz mám robiť? Im povedal moduly R Zladenie V predvolenom nastavení je to správne? [ / QUOTE] Nový modul by mal byť upravený a riešenia na kľúč. Sú modulov Factory nové?Podivné ... Zdá sa, že problém je na strane RX. Už ste oddelené napájanie s odpovedajúcou blokovanie čiapky? Inak rozhlas môže dostať skreslené zvlnenie Vcc. Pozrite sa [url = "http://www.techdesign.be/projects/datasheet/tx_rx434.pdf"] tu [/URL] bez presnej schéma je impossibe pre mňa, ktorý vám pomôže lokalizovať chybu. Ospravedlňujeme sa!na Thng viac WHN conect moduly My hrdware A keď som potom na konci Vysielanie receiver ďalej príjem odpadu hodnoty!. By u mňa Tel y?