rozhrania tenzometer k PC, aby sa krivky

M

maggots

Guest
Vie niekto, ako dátového rozhrania tenzometre na PC, aby sa krivky? Jednou z možností, ktorá prišla do mojej hlavy je použiť ADC v ATmega, aby sa údaje tenzometre. Potom som urobiť sériovú komunikáciu od ATmega na PC ... ale neviem, ako urobiť krivku s týmito údajmi .....!?? Druhou možnosťou je použiť LabVIEW ... ale i dont Ako používať túto vec môže niekto pomoct? Vďaka za starostlivosť

Možno, že si môžete rozhranie MATLAB alebo použite VisualBasic k tomu ... Pred časom som Autoit a vyplniť tabuľku v Exceli! , Ktorý bol veľmi NIVEA a pomalé ... len niekoľko nápadov .... opýtať, či máte záujem o vlastný kód ...

Ahoj, mal som rovnaký problém, pred chvíľou. Mám rád malé stavebné projekty, ale im k ničomu, pokiaľ ide o programovaní! Potreboval som niekoľko vstupov, takže som mohol kompenzovať teplotné snímače momentu s plnou mostom niekoľko naraz. Urobil som vlastný tenzometre zosilňovačom pomocou INA118, ktorý je pomerne lacný a ľahko postaviť, a že výstup USB rozhranie. Všetky skutočnosti môžu byť použité, ale ja som sa rozhodol kúpiť USB-1408FS z Adept vedy, ktorá akceptuje 8 vstupov naraz. Je dodávaný so ľahko použiteľný softvér, so schopnosťou robiť čokoľvek s výsledkami sa vrátite z nej .. Ak budete mať čas.

môže niekto pomôcť v schéme a program, aby sa krivky? vďaka: D

Práve teraz, myslím, že mám rád, aby digitálneho osciloskopu a pripojené (Wheatstone + škvrna meradlo) + operačný zosilňovač ... ale i dont mať algoritmu, aby bol digitálny osciloskop s AVR ATmega ... (Zdroj, ktorý som len zhromaždenie) v C. ... , Prosím! Potrebujem čoskoro ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back