Rozhovor qstn na hrebeni CKT odstránenie kratšiu dobu pulz

G

Guru59

Guest
Dobrý deň všetkým, som stál pred interview včera a bola prilepená s konkrétnou otázkou digitálneho dizajnu. Otázkou je, ako návrh kombinačných logických ktorý sa pulzov s rôznou šírkou impulzu (1ns - 5ns) a vytvára pulzy len 5ns, ako by mal vyradiť output.it šírky impulzu menej ako 5ns. Nápoveda ocenil. Mám pripojené referenčné číslo

Nie .. anketári boli zvedaví na syntetizovatelné combinatinal DUT

Verím, že môžete vytvoriť logiku hrebeň pre sledovanie vstupu každý 1ns a majú počítadlo beží. Ak je po dobu 5 po sebe idúcich vzoriek v prípade, že vstup je snímaná ako vysoký, potom výstup by mal byť poháňaný vysoká 5ns a vynulovať počítadlo. V opačnom prípade výstup by mal byť poháňaný LOW a resetovať počítadlo. Je zrejmé, že metódy som opísal vyššie je oneskorenie 5ns od vstupu k výstupu ako stavebnicový systém je kauzálny systém (tj vstup musí byť dodržaná úplne pred výstup je riadený. ​​Nemôžeme akékoľvek domnienky o vstupe v reálnom čase .) nejaké námietky alebo dobrý nápad?

Tak som povedal, kombinačné obvod ... Ako môže byť proti kombinačné .....?

Dva zámky, 1. zámok sa vstupné dáta a umožniť hodiny sú 5ns, 2. zámok má vstup z dal von z 1. západky a umožní je inverzný hodiny 5ns. pozri nižšie čísla HTH

[Quote = denki23] shitansh, otázka vyžaduje kombinačné obvod. [/Quote] západka kombinačný obvod, nie?

Myslím, že všeobecne prijímaná definícia kombinačných logických je logika, ktorá neudržiava štátu, aby zámok by sa počítať.

Mať záujem poznať odpoveď ... Ak je tam jeden ... To by musel spoliehať na combo oneskorenie, čo by bolo veľmi citlivé PVT by nebolo? Som si istý, mohol prísť s pulznou odmietnutie colného sadzobníka, ale ako s presnosťou na 5 ns to bude neviem. Ak to nie je chyták, kde vás chcú vysvetliť, prečo taký SCS nebude, že spoľahlivé a presné.

Ahoj priatelia, ako ABT nasledujúce combo CKT ...? veľmi optimistický riešenie .... Je to myšlienka, ale napríklad nejaký vývoj a diskusiu na túto tému. Sunil Budumuru

Môže byť tento obvod tiež dáva potrebné riešenie. Mám pripojený obrázok. Komentovať sú vítaní

Návrh vyrovnávaciu pamäť s 5 ns inertial oneskorenia.

Vážení Reddy, sú tieto (1ns, 2ns, 3ns, 4ns, 5ns) oneskorenie vyrovnávacej pamäte, alebo niečo iné? Vážení Sunil, Vaše riešenie má jednu nevýhodu: Môžeme dať impulz max 5ns, ale tu dávate pulz 6 ns dostať výkon pulzu 5 ns. Môžeme hrať s mnohých úrovniach (vyrovnávacej pamäte a oneskorenie a brány), aby získal správny výstup? Váš prístup je veľmi dobrá, ale je nutné niektoré úpravy. Vďaka a ide o JIT

Jitender, Áno, sú oneskorenie bunky s veľkosťou 1ns, 2ns, 3ns a tak ďalej

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back