Rozdiel medzi WCDMA a CDMA bežné

U

udit

Guest
môže mi niekto povedať rozdiel medzi WCDMA a CDMA bežné. Uveďte, prosím, podrobné vysvetlenie.

[Quote = údiť] môže mi niekto povedať rozdiel medzi WCDMA a CDMA bežné. Uveďte, prosím, podrobnejšie vysvetlenie. [/Quote] Vážení Udit CDMA je skratka Code Division Multiple Access WCDMA je skratka Wideband Code Division Multiple Access CDMA je technológia šíri viac v USA, pretože je americký štandard, má mnoho generácií ako CDMA-IS95A, CDMA-IS95B, CDMA 2000, CDMA-1xEVDO, CDMA, WCDMA 1xEVDV je vzduch rozhranie UMTS, ktorá je 3G európskeho štandardu GSM čip rýchlosť CDMA je 1,2288 Mchip za sekundu čip rýchlosť WCDMA je 3,84 Mchip za sekundu Šírka pásma CDMA je 1,25 MHz šírka pásma WCDMA je 5 MHz, to je dôvod, prečo sa tomu hovorí širokopásmové pretože má väčšiu šírku pásma než CDMA Tiež tam je rozdiel v kanáloch na oba pozdravom Ibrahim Sayed

Ahoj Lidi Pokiaľ sa pýtate na normy účinne tam sú oveľa rozdiely medzi oboma štandardy WCDMA a CDMA, pozri referent normalizačný orgán na odkazy. Ale teória je rovnaká CDMA na základe Code Division Multiple Access

[Size = 6] jednoducho WCDMA je vyvinutá verzia CDMA, aby boli zlučiteľné s požiadavkami na 3G (UMTS), požiadavky sú nasledovné: 1 - široká pásma ==> zvýšenie šíriaci pásma (5 MHz) a zvýšenie rýchlosť čipu (chip 3,84 za sekundu) 2-variabilný bit rate podporu ==> použiť OVSF kód miesto kódu Walsh a ďalšie zmeny vo vzduchu-rozhranie podporujúce paketový prenos dát a vysokou prenosovou rýchlosťou. Pre ďalšie informácie pozri WCDMA pre UMTS od Holma Rád by som vám pomohol [/size]

[Quote = údiť] môže mi niekto povedať rozdiel medzi WCDMA a CDMA bežné. Uveďte, prosím, podrobnejšie vysvetlenie. [/Quote] Majú rovnaký spôsob multiplexovanie (Code Division), ale WCDMA jedno majú väčší frekvenciu (5 MHz), v porovnaní s CDMA (1,25 MHz) o rýchlosti prenosu dát, bude WCDMA Samozrejme poslal dátový paket V skutočnosti je rýchlejší CDMA 2G a 3G WCDMA je malá pomoc 4 U chalanov. S pozdravom

rozdiely sú popísané tu bloková schéma. môžu byť užitočné pre vás ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back