Rozdiel medzi VCD a VPD

S

sujittikekar1

Guest
Môže niekto, prosím vysvetlite mi rozdiel medzi súboru VCD VPD súbor v detaile. ktorý z nich je lepší a ktorý z nich je používajú tam, kde? Vďaka vopred.

Podľa mojich vedomostí, súbor VCD IEEE standered definovaný formát pre priebeh dumping, tak to bude podporované vo všetkých simulátorov a priebeh divákov. Kým VPD je Synopsys štandard pre základné údaje o priebehu, tak to bude podporovaná iba Synopsys nástroje. VPD veľkosť bude menší ako súbor VCD tak, lepšie používať VPD, ak máte Synopsys nástroje (egVCS) Dúfam, že to pomôže. S pozdravom, VJ

Myslím, že Novas FSDB je najlepší formát. Ak máte Debussy, použite ju.

[Quote = sujittikekar1] Môže mi niekto prosím vysvetlite mi rozdiel medzi súboru VCD VPD súbor v detaile. ktorý z nich je lepší a ktorý z nich je používajú tam, kde? . Vďaka vopred [/quote] VCS obsahuje iba signál činnosti pri VPD / SHM / WLF / FSDB - všetky binárnych formátov od rôznych výrobcov obsahujú oveľa viac ladiacich informácií (ako sú vodiči, atď). Najlepšie je použiť binárny formát, a ak je potrebné previesť do VCS cez: vpd2vcd fsdb2vcd shm2vcd wlf2vcd príkazy. HTH Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Ak je u potreba vytvoriť a spustiť TDL QC toku, musí použiť U VCD.

môže niekto povedať, čo je plná definícia VPD? Napríklad VCD-> jeho hodnota zmeny výpis

Môžete zaistiť VCS je wlf2vxx? Nemôžem nájsť v adresári svojho VCS v2006.06-SP2-2

Ahoj Appu 5 celých def VPD - VCD Plus (Valus zmeniť výpis plus)

wlf2vcd je ModelSim. Ako WLF súbor je generovaný ModelSim. VCS nebude mať to ako, Synopsys nemá nič spoločné so súborom WLF, ktorý je vlastníctvom Modelsim.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back