Rozdiel medzi SMD poistky a PolySwitch?

I

iADC

Guest
Ak sú obaja PolySwitch a poistky sa používajú pre viac ako prúdová ochrana, aká je ich hlavné výhody a nevýhody? Ak je môj systém je napájaný priemyselné Spínaný napájací zdroj. musím prepäťovou ochranou. Vďaka!

Štandardný poistka, ak je spálená, že je fúkané a musí byť nahradený .. Zariadenie PolySwitch, však, je odstránený obnoví po poruche je vymazaná a moc na okruh .. Vždy je dobré mať prepäťovú ochranu, a to najmä v priemyselných aplikáciách .. S pozdravom, IanP

Ako by som si vybral správne hodnotenie nadprúdovou PolySwitch? Čo by som mal uvažovať? a tiež hodnotenie na prepäťovú ochranu Aká by mala byť s ohľadom na faktory?

"Ako vybrať zariadenie PolySwitch" http://www.circuitprotection.com/selection/select-polyswitch.asp Ochrana proti prepätiu na úrovni možno vybrať podľa listov zložiek používaných v obvode máte snaží chrániť .. Napríklad procesory obvykle pracujú s Vcc = 5V, ale sú dimenzovaná na ≈ 6.5 V (alebo viac), tak proti prepätiu obvod by mal cestu tesne pod túto hodnotu .. S pozdravom, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back