Rozdiel medzi pulzná a hranou spúšťané flip flop

M

mohsin_kiet

Guest
Aký je základný rozdiel medzi pulz, spustil a okraj-spustil flip flop?

Edge-spustil storage element je nazývaný FF, a na úrovni spúšťané storage element je nazývaný zámok. Niektoré pulz spúšťané FF sa používa v dynamických logických obvodov a tak znížiť počty tranzistora, kde je vnútorný stav FF zmenila v časovom intervale šírka pulzu.

oohh bahia Yeh Ulta sedhae odpoveď nhi Poch Karo [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Edge-spustil storage element je nazývaný FF, a na úrovni spúšťané storage element sa volá západka

Edge spustil štát môže zmeniť len v prechode, tj keď napätie bude z vysokého na nízke alebo najnižšej k najvyššej. Záleží na tom, ktorá hrana spúšťa f / f máte vo okraji spustil, alebo ste + okraj spustil.

Oboch skladov ELEMENT hrany spustil FF úrovni spúšťané zámok

aby sa zabránilo závod okolo stavu, v úrovni citlivých zámky, ktoré používame hrany citlivé flipflops

Ahoj .. môže byť pulz s pohybujúcimi swtch od najnižšej k najvyššej potom späť na hodnotu Nízka. Takže pulzné spustil FF potrebuje kompletnú pulz Low-High - Low. a EDGE spustil možno rozdeliť na dve časti: Pozitívne spustil hrana ---> od najnižšej k najvyššej prechodu. Zostupné hrane spustil ---> najdrahšie prechodu.

Môžete mi, prosím povedzte mi, čo je rozdiel medzi Master Slave flip flop a EDGE spustil flip-flop? Mám na mysli, ak Master Slave FF je pulz spúšťa potom, ako urobiť okraji spustil FF?

Master Slave flip flop bol develpd v záujme vyriešenia problému logiky závodu vyskytujúcich normálne v kraji spustil JK FFS .. v otrokára FF je známe, časové oneskorenie (rovnajúca sa šírke jedného hodinového impulzu) predstavil medzi časom, ktorý FF reaguje na nd hodinového impulzu v čase, keď sa objaví reakcia na o / s.. Vytvorenie Master Slave ff ff okraj triggerd by viedlo k zmareniu celej svojej účelu ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back