Rozdiel medzi Max a typické hodnoty parametrov

F

fala

Guest
Dobrý deň, v DG202 je analógový prepínač je parameter s názvom "source off-zvodový prúd". Typická hodnota tohto parametra v liste sú 10Pa v určitých podmienkach (25 ° C, + V = 15V, V-=- 15V, 14V = Vs, Vd =- 14V, Vin = 0.8V), ale Max hodnoty rovnakého parametra za presne rovnakých Podmienky už bolo spomenuté 5NA (500 časy typická hodnota). V datasheet sa zdôraznilo, že "hodnoty sú typické pre DESIGN pomoci iba, nemožno zaručiť ani predmetom výrobné testovanie". Potrebujem unikajúci prúd menej ako 100P za rovnakých podmienok pre môj návrh. Môžem použiť túto časť? Prečo je tak veľký rozdiel medzi typické a maximálnej hodnoty? Ak je typické hodnoty nie sú spoľahlivé, prečo boli uvedené v dátovom liste? ako veľmi spoľahlivé sú typické hodnoty? čo presne "DESIGN podporu iba" znamená? Kompletné datasheet odkaz: http://datasheets.maxim-ic.com/en/ds/DG202-DG212.pdf Díky moc.

Dobrý deň, odporučil by som vám, aby sa pomocou tejto voľby .... Mať taký priepastný rozdiel medzi typickým a max spec na parametra nedošlo k žiadnej straty výnosu. Navyše môže vyhnúť niekedy vykonať test na výrobných linkách v prípade, že rôzne charakteristiky (PVT) ukázali, že parameter je zameraný na spec typ. Návrh pomoc, predpokladám, znamená prevedenie cieľ. Pre viac informácií, kontaktujte Maxim.

Vďaka RFCMOS, som kontaktovať Maxim, ale po 1 dni oni nereagovali, ale ja stále čakám. Takže myslíte, že návrhár by mal vždy zvážiť maximálne hodnoty chýb, najmä pre presné zariadenia ako laboratórne zariadenia? potom sa výraz "FOR DESIGN podporu len" to pripočítať typické hodnoty "zdroje off zvodový prúd" sa zdá bizarné, najmenej!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back