Rozdiel medzi GSM900 a GSM1800

S

sorang363

Guest
Chcem poznať ich rozdiel, a nie ich spektrum rozdiel, prosím.

GSM 1800 sa používa v oblastiach, ako je crawded centra mesta, jeho výška antény je menšia než GSM900.

Dobrý deň, ako vieme, voľné miesto radio šírenia sa mení s frekvenciou. Čím je frekvencia nízka, ďalší signál bude pohybovať, a tak sa dá GSM900 väčších veľkostí bunky pre rovnaký výkon v otvorenom priestranstve. Aj nižšie frekvencie GSM900 tiež vyšší vlnovej dĺžke, a to tendenciu šíriť lepšie vďaka budov. To znamená, že na dosiahnutie rovnakého pokrytia GSM1800 operátor bude musieť postaviť viac než cellsites GSM900. zdravie. EMG

Prečo mobilného operátora prejsť z GSM900 do GSM1800? Je len veľkosť bunky a krytie iba dôvod pre presun do GSM 1800?

[Quote = zio_nneo] Prečo mobilného operátora prejsť z GSM900 do GSM1800? Je len veľkosť bunky a krytie iba dôvod pre presun do GSM 1800 [/quote] Nie, namiesto toho úrady prideľovanie frekvencií (rôzne mená v rôznych krajinách), poskytnúť im frekvencia,? Je tu šanca, že v krajine, ale nie "t majú otvory v pásme 900 MHz, takže dávajú do 1,8 GHz. Naveed

Dobrý deň, okrem toho, čo bolo povedané vyššie, výkon MS musí vydávať je nižší v porovnaní s DCS1800 GSM900. (PCL5 v GSM900: 33 dB, PCL0: 30dB v DCS1800).

Otázka: Ako GSM1800 sa môže ubytovať viac účastníkov? (Alebo to pojať viac účastníkov?)

Ahoj, pretože frekvencia DCS pásma (75MHz: 1710 - 1785 v UL a 1805-1880 v DL) je širší ako EGSM900 pásma (35MHz: 880,0 - 915.0MHz v UL a 925,0 - 960.0MHz v DL). Dúfam, že to pomôže. RFCMOS

Ako budem vedieť o všetkých týchto? Existuje nejaký podrobný článok alebo knihu, kde to mám vedieť?

dík y má vyššie frekvencie, cestovať oveľa kratšie vzdialenosti v porovnaní s nižšou frekvenciou. vyšších frekvencií majú tendenciu strácať energiu rýchlejšie a čeliť väčší odpor v ich cestách. Moja otázka je y? dôvodu, že príde na myseľ je to, že prechod z hrebeňa do žľabu oveľa rýchlejšie a sú blízko pri sebe. môže mi niekto povedať, či je niečo iné dodať? alebo im správne

Chcem poznať ich rozdiel, a nie ich spektrum rozdiel, prosím. Správa msg 5 bodov
Myslím, že rozdiel spočíva v dostupnosti spektra. Spektra zdroje sú vidieť za použitia technológie .... -Sidd

Odpoveď z nasledujúcich otázok: Y sa vyššia frekvencia cestovanie oveľa kratšie vzdialenosti v porovnaní s nižšou frekvencie? ANS. Ako u viete vzťah c = f * vlnovej dĺžky c / f = vlnová dĺžka znamená vysoké frekvencie budú mať nižšiu vlnovú dĺžku. Tiež vieme, že vlnová dĺžka = v * t nižšia, čo znamená nižšiu vlnovú dĺžku bude velocity.or nepriamo vyššia je frekvencia nižšia, bude vlnovú dĺžku a nižšia bude jeho rýchlosť. a z iného vzťahu S = v * t nižšiu rýchlosť bude nižšia ročník prejdenej vzdialenosti. Ak sa u bodu plz stlačte tlačidlo tý mi pomohli: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back