Rozdiel medzi digitálnym a analógovým procesom spracovania

S

spring1860

Guest
Dobrý deň môže niekto povedať, hlavné rozdiely medzi analógovým a digitálnym spracovanie procesu? niekto povedať, analóg procesu majú modely, ako čiapky. a digitálne spracovanie len NMOS a PMOS. nie?

Dobrý deň, môžete zmätený odpoveď, ale dovoľte mi vysvetliť, ako jasne, ako len môžem. Myslím, že všetky procesy, teraz sú digitálne procesy. zmysle všetkých týchto znížení dĺžky brány (45nm som počul, je najmenší v priemysle spracovania), sú predovšetkým pre digitálne obvody. preto, že analógové procesy v skutočnosti nikdy použitie najmenší bránu dĺžky. iba digitálne spracovanie používajú minimum. Pri navrhovaní analógových prístrojov, budete Cieľ 3 až 5 krát, že minimálna dĺžka brány. Pokiaľ ide o pasívne zariadenia. Aj keď je zámerne konštrukcia kondenzátorov a odporov v analógovej, máte tieto súčasti v digitálnej rozvrhnutie. hoci oni sú modelované len niekedy kvôli parasitics. Stále musíte modelu je! a digitálne logické obvody majú niektorí používajú pre kondenzátory. Flash pamäť pole musí kondenzátory uchovávať údaje, aj keď je vypnutý. Dúfam, že odpoveď je dosť jasné. pm som ani Odpovedať na tento príspevok na vyjadrenie. - Al:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back