Rozdiel MCB TYP C & MCB TYPU B

Iba reakčná doba. "C" sa bežne používa v priemyselných aplikáciách, kde krátke časové preťaženie sú vhodnejšie na výlet otvoru. V poistkovej hľadiska, "B" = rýchla rana a "C" = anti-vlna. Brian.

Chcem desing a electrnic MCB. Ale cont nájdený žiaden Stander PROTOCAL pre proti preťaženiu a shart obvodu.

Väčšina ističa majú iba dva vodiče a sú v sérii so zdrojom a zaťaženiu. Ak chcete, aby sa o "elektronický" one, mali by ste zvážiť, ako to má byť napájaný a ako by mala reagovať, keď je to vlastný zdroj energie sa stráca v prípade poruchy. Verím, že elektronická nadprúdová výlety používať nezávislé zdroje napájania a vnímať zaťaženie pomocou prúdového transformátora. Napätie na sekundárnej strane transfomer sa meria, a keď dosiahne maximálne povolené, je relé alebo stykač vydala odpojiť záťaž. Tie by mohli byť schopní merať prúd s odporom, ale dajte si pozor, aby napätie na každom konci toho bude vysoká a neustále prepólovaniu, takže snímanie by to mohlo byť veľmi ťažké. Brian.

áno, snímanie zaťaženia pomocou prúdového transformátora. Napätie na sekundárnej strane transformátora je usmernené a meria a keď to dosiahne maximálne povolené, je relé uvoľní odpojiť záťaž. [COLOR = "# FF0000"] do počuje OK .... [/COLOR] i cont vytvoriť akýkoľvek protokol pre 2. stupeň pre nad nákladom a skratu (ako MCB TYP B & typ C) ... pl, veď ma .....

Nie som si istý, čo myslíš tým "protokol". Tam sa nothng osobitného ističmi, ak si otvoríte jeden, všetko, čo uvidíte vo vnútri je mechanický prepínač, a západky. Západka sa uvoľní pomocou bi-kovové pružiny, ktorá sa ohýba ako aktuálne zvyšuje a hreje to. Jediný rozdiel medzi "B", "C" a "D" typy, je hmotnosť pružiny, tým svetlejšie 'B' typ má rýchlejší reakčný čas. Niektoré MCB tiež majú magnetické uvoľnenie na západku, takže môžu pracovať rýchlejšie v prípade masívneho preťaženiu. Ak sa snažíte, aby sa elektronickej verzii, ako som sa zmienil vyššie, musí mať svoj vlastný samostatný a spoľahlivú dodávku a sledovať prúd cez transformátor. Ak chcete, aby to "B", "C", alebo "D" typ všetko, čo musíte urobiť, je rozhodnúť, ako reaguje vaše aktuálne monitora má byť. Dajte si pozor, že v prípade skratu alebo preťaženia veľmi ťažký, môže dodávka je dočasne nedostupný a vaše elektronický obvod musí byť stále schopný ovládať. Nech sa stane čokoľvek, uistite sa, že je fail-safe, inými slovami uistite sa, že zostane vypnuté a nebude obnovená istič pri prvom zapnutí použité ako by si to veľmi nebezpečné. Tam je nejaký ďalšie informácie o MCB hostí na tomto webe: [url = http://www.tlc-direct.co.uk/Technical/Distribution/Mcb.htm] Untitled [/url] Brian.

milý priateľovi Mr.betwix veľmi -2 ďakujem u pre vedenie ... som navrhnúť to. Funguje to dobré pre líniové zaťaženie (kúrenie, atď). Protokol mens .. aj nastaviť .. forma CT o \ p 100% = 0,65 volt 130% = 0,65 * 1,3 = 0,845 volt, počkajte 2 min meškanie viac ako zaťaženie 300% = 0,65 * 3,0 = 1,950 voltov, počkať 12 sec oneskorenie viac než zaťaženie 400% = 0,65 * 4,0 = 2,600 volt, počkajte 0 sec oneskorenie pri skrate, ale to nefunguje správne miešať zaťaženie (všetky house load) ...

Môžete ukázať svoje schéma? Je možné, že je potrebné, aby filtrovať napätie z CT, aby harmonických z meraní. Veľa domácnosti nekreslím sínusové prúdy, takže CT sekundárne napätie nemusí byť pravda, údaj o skutočnom zaťažení. V normálnom MCB je vykurovanie, ktorý pracuje na spínač tak, že sú veľmi tolerantní krivky. Brian.

Ja si to nemyslím! Tri problémy: 1. časová konštanta filtra je príliš dlhý. Pre rýchlej odozve je potrebné odstrániť kondenzátorov po mostíkového usmerňovača. Navrhoval by som vám dokonca odstrániť most úplne a používať hlavu k chvostu diód, normálne diódy v jednom smere a 4.7.V zenerove v inom smere. V ideálnom prípade by ste použiť nulou detektor povedať PIC, kto štvrtiny cyklu oneskorenie potom si prečítajte vrchol AC priamo do ADC. Môžete nastaviť cesty reakčnú dobu počítanie, koľko cyklov vysokej hodnoty trvajú. 2. Nemáte ukázať, kde výkon pre PIC alebo relé pochádza. Buďte veľmi opatrní s CURENT transformátora ako oba konce toho sú vyššie VSS potenciál, takže to musí byť uzemnený. 3. 1N4007 je pripojený na zlom mieste. V sérii s tranzistorom základu všetko, čo robí, je obmedziť základné prúd, ktorý nie je dobrý nápad. Bolo by lepšie pripojiť cez cievku relé s katódou (+) koniec pripojený k relé napájania. Sa z diódy cez cievku relé spustiť riziko tranzistor poškodenia ako to vypne. Brian.

Ja si to nemyslím! Tri problémy: 1. časová konštanta filtra je príliš dlhý. Pre rýchlej odozve je potrebné odstrániť kondenzátorov po mostíkového usmerňovača. Navrhoval by som vám dokonca odstrániť most úplne a používať hlavu k chvostu diód, normálne diódy v jednom smere a 4.7.V zenerove v inom smere. V ideálnom prípade by ste použiť nulou detektor povedať PIC, kto štvrtiny cyklu oneskorenie potom si prečítajte vrchol AC priamo do ADC. Môžete nastaviť cesty reakčnú dobu počítanie, koľko cyklov vysokej hodnoty trvajú. 2. Nemáte ukázať, kde výkon pre PIC alebo relé pochádza. Buďte veľmi opatrní s CURENT transformátora ako oba konce toho sú vyššie VSS potenciál, takže to musí byť uzemnený. 3. 1N4007 je pripojený na zlom mieste. V sérii s tranzistorom základu všetko, čo robí, je obmedziť základné prúd, ktorý nie je dobrý nápad. Bolo by lepšie pripojiť cez cievku relé s katódou (+) koniec pripojený k relé napájania. Sa z diódy cez cievku relé spustiť riziko tranzistor poškodenia ako to vypne. Brian.
takhle.

Ja si to nemyslím! 3. 1N4007 je pripojený na zlom mieste. V sérii s tranzistorom základu všetko, čo robí, je obmedziť základné prúd, ktorý nie je dobrý nápad. Bolo by lepšie pripojiť cez cievku relé s katódou (+) koniec pripojený k relé napájania. Sa z diódy cez cievku relé spustiť riziko tranzistor poškodenia ako to vypne. Brian.
no problém s 1N4007, jediná vec, ktorú musíte urobiť, či je mikroprocesor bude stále moc (volt), aj keď niektorý krátky alebo ťažký náklad, inak regulátor reset a zvyknutý pracovať ako ste plánoval [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pridal v 19:50 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 19:48 ------- --- [/SIZE] [/COLOR]
budete musieť odstrániť 100mf/25v viečko pre odpoveď aster

To je lepšie, ale stále nie je v poriadku. Nemusíte D1 vôbec, jednoducho ju odstráňte a pripojte R3 na pin 10. Reakčná doba je stále obmedzená v čase, kedy je potrebný na nabitie C1 a C2. V ideálnom prípade, chcete elektrickej reakčný čas byť tak rýchlo, ako je to možné a používať softvér na vytvorenie oneskorenia. Ja som za predpokladu, že sa snažia merať prúd v čítaní napätie na pinu PIC 7. Ak chcete, aby to rýchlo reagovať, čo musíte urobiť, je ochutnať opravenú AC signál na to je vrchol v cykle. Na dosiahnutie tohto cieľa je potrebné zistiť, kde je najvyšší. Existujú dva spôsoby, ako na to, že buď budete mať odoberanie vzoriek a porovnanie hodnoty a použiť jeden tesne pred napätie začala klesať, alebo jednoduchší spôsob, ako ich použiť časovač. Vieš, čo frekvencia AC je, tak použite nulovou prechod detektor nájsť referenčný bod a potom čakať na štvrtiny cyklu pred prijatím merania. Vrchol bude vždy štvrtina cyklu po nulu, takže načasovanie je to jednoduché. Napríklad, ak vaša frekvencia striedavého prúdu je 50 Hz, jeden kompletný cyklus trvá (1 / f) 20ms, takže vrchol bude v 5M od nuly. Buďte opatrní používať pozitívne vrchole a nie negatívne! Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back