S
sahu
Guest
Čo je rozdiel MCB TYP C & MCB typu B. .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
takhle.Ja si to nemyslím! Tri problémy: 1. časová konštanta filtra je príliš dlhý. Pre rýchlej odozve je potrebné odstrániť kondenzátorov po mostíkového usmerňovača. Navrhoval by som vám dokonca odstrániť most úplne a používať hlavu k chvostu diód, normálne diódy v jednom smere a 4.7.V zenerove v inom smere. V ideálnom prípade by ste použiť nulou detektor povedať PIC, kto štvrtiny cyklu oneskorenie potom si prečítajte vrchol AC priamo do ADC. Môžete nastaviť cesty reakčnú dobu počítanie, koľko cyklov vysokej hodnoty trvajú. 2. Nemáte ukázať, kde výkon pre PIC alebo relé pochádza. Buďte veľmi opatrní s CURENT transformátora ako oba konce toho sú vyššie VSS potenciál, takže to musí byť uzemnený. 3. 1N4007 je pripojený na zlom mieste. V sérii s tranzistorom základu všetko, čo robí, je obmedziť základné prúd, ktorý nie je dobrý nápad. Bolo by lepšie pripojiť cez cievku relé s katódou (+) koniec pripojený k relé napájania. Sa z diódy cez cievku relé spustiť riziko tranzistor poškodenia ako to vypne. Brian.
no problém s 1N4007, jediná vec, ktorú musíte urobiť, či je mikroprocesor bude stále moc (volt), aj keď niektorý krátky alebo ťažký náklad, inak regulátor reset a zvyknutý pracovať ako ste plánoval [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pridal v 19:50 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 19:48 ------- --- [/SIZE] [/COLOR]Ja si to nemyslím! 3. 1N4007 je pripojený na zlom mieste. V sérii s tranzistorom základu všetko, čo robí, je obmedziť základné prúd, ktorý nie je dobrý nápad. Bolo by lepšie pripojiť cez cievku relé s katódou (+) koniec pripojený k relé napájania. Sa z diódy cez cievku relé spustiť riziko tranzistor poškodenia ako to vypne. Brian.
budete musieť odstrániť 100mf/25v viečko pre odpoveď aster