Rozdeliť signál na 9GHz pomocou DFF báze delič 45nm.

W

wuwoze

Guest
Ahoj chlapci, som implementoval prsteň oscilátor na 45nm technológii uzla. Prsteň oscilátor má 11 fáz meniča a rýchlosť okruhu oscilátora je 9GHz. Výstup je pripojený k DFF založené rozdeľovač, aj na 45nm technológii uzla, a frekvencia, sa delí o 2 pekne. Ale to všetko sú len v Spectre simuláciu. Premýšľam, či v reálnom svete, ktorý DFF založené delič možno rozdeliť, že rozsah frekvencií (8GHz ~ 11GHz). Urobil som viac simulácie na DFF založené rozdeľovač, a je preukázané, že by mohla rozdeliť deliacej frekvencie až do 12GHz. V 45nm technológie uzla, VDD je 0,9. Ďakujem vám! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 hodiny 57 minút: [/color] [/size] Bude mať nejaký druh vysokorýchlostného problém? Bude existovať ako indukčnosť, kapacita, odpor alebo problém? Ospravedlňujem sa, že nie som dobrý v analógovom prevedení. Vďaka.

Profesionálny produkt realizovaný, návrh deliče TPSC o 2 v 065CMOS boli vyvinuté s maximálnou frekvencie z 6.2GHz (design experimentu, DOE-Post rozloženie simulácie) a merania sú v súlade so simuláciou. Dávajte pozor: tam by mohol byť veľký rozdiel od schémy a vzhľad simulácie. Dispozícia je naozaj dôležité, niečo, čo musí byť vykonané na veľmi vysokej profesionálnej úrovni. Samozrejme tam bude veľa parazitárne problémy ... Dúfam, že to môže pomôcť. Mazza

[Quote = wuwoze] Bude mať nejaký druh vysokorýchlostného problém? Bude existovať ako indukčnosť, kapacita, odpor alebo problém? [/Quote] To je zjavne možné navrhnúť 8-11GHz frekvenčný delič na 45nm proces. Veľa ľudí to urobil. Jedinou otázkou je, či sa vaša * * design je dosť dobrý pre prevádzku na týchto frekvenciách. Rovnako ako Mazza povedal, čo musíte urobiť, simulácie založené na vyťaženej, post-layout netlists. Rozdiel medzi schéma a post-layout simulácie môže účet za pár GHz stojí na šírku pásma. Tu je článok o 5.8GHz D-FF deliaca vykonávať na 0.18um procesu. Ak sa budete držať podobný design, mali by ste byť schopní zvládnuť 8-11GHz, bez toho, aby príliš veľa problémov.

Ďakujem vám moc za vaše rady. Človeče, ja mám naozaj veľmi zlý pocit. Mal som väčšie fázach krúžku oscilátora. Dispozícia deliče je priemerná, ale snažil som sa čo najviac minimalizovať smerovanie ako je to možné.

Ukazuje sa, že v post-sim-11-fázy meniča prsteň oscilátor možno spustiť iba 5.6GHz a deliče-by-2 zvládne 6.25GHz signály. Ale deliace SS nemôže zvládnuť TT alebo FF prsteň oscilátor. Ale ich prípade je nanajvýš 60 mikrónov.

pre dynamické závory, deliace má nižšie limitné frekvencie, rovnako ako vysoké frekvencie, v závislosti na vstupnom signálu amplitúdy / frekvencia je dokument hovorí o tejto problematike Michael Green,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back