Rozšírené Verilog písanie

M

mask_layout

Guest
Ahoj, Môže mi niekto prosím, podeliť sa o svoje materiálne / sutdy manuál alebo návod v pokročilých písaní Verilog? Im veľmi nového digitálneho dizajnu a na RTL / syntéza flow strane a musím študovať tento prúd ... S nádejou budem môcť napísať systhesizable verilogs .. Vidím, že sú k dispozícii školení, za vyslané na web, ako je http://www.technically-speaking.com/courses/PDF/XilinxAdvVerilog.pdf , ale nemôžem nájsť svoje výukové materiály ... Každý môže zdieľať prosím? Vďaka, mask_layout

Pravdepodobne budete mať dobrý materiál v druhej Samir palnitkar na vydanie knihy: Verilog HDL: sprievodca digitálny dizajn a syntéza (2. ed.) (IEEE 1364-2001 kompatibilný) Autor: Samir PALNITKAR

Ak chcete napísať u syntetizovatelné HDL Myslím, že u potreba použiť Verilog Golden do roku doulos a neskôr pri moci sa odkazovať HDL Chip Douglas Smith syntézy

[Quote = rsrinivas] Ak chcete napísať u syntetizovatelné HDL Myslím, že u potreba použiť Verilog Golden do roku doulos a neskôr pri moci sa odkazovať HDL Chip Douglas Smith syntézy [/quote] To sú veľmi dobré knihy naozaj

Tiež sa odkazovať na knihu, digitálny dizajn s Verilog HDL Michael Ciletti. Je to dobrý východiskový bod. Okrem toho, pre správnu prax refer k dokumentu na Verilog kódovanie v e-knihy Upload / Download forum. To je od do shi * * ba. Len na fóre hľadať. HTH, B

pozri "Adavnced Digitálne design s Verilog HDL" od Ciletti .. Tam u nájdete množstvo pokročilých kódovanie štýlov ..

Vďaka hoši .. Overil som knihy a niektoré sú celkom užitočné. Hoci I dont pocit, že chcete ísť hlbšie na písanie vecí, pretože to, čo musím urobiť, je vytvoriť testovací čip s niektorými 100K brány. Chcem zapojiť nejakú logiku, RAM, dekodérov a niekoľko skúšobných obvodov. Zaujímalo by ma, ak niekto môže zdieľať alebo vedieť, kde získať podobné konštrukcie a architektúry. Pretože si myslím, skúšobné obvody, verilogs a dátové listy nie sú ľahko prísť-out na webe. a naozaj som sa snažil hľadať, ale nemôžete vidieť veľa zaujímavých návrhov. Má každý subjekt musí mať skúšku designy ako DEMO CPU, ALU, pamäte a má rád? -Bože ... programov BEPG niekto vie, kde: D, vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back