RJ45 izolačný transformátor

Y

yo8tot

Guest
Ahoj,

RJ45 konektor s transformátorom vnútri môže poskytnúť izoláciu 230VAC na neobmedzenú dobu?V manuáli sú všetky hodnotené do 1500V RMS, ale len po dobu 1 min.

Pozdravy

V súvislosti s izoláciou skúšobné napätie na pracovné napätie závisí na prepätí kategórie.1500 VAC test je dobré pre 300 VAC Cat.II pracovné napätie podľa IEC1010., Ale aj izolácia a plazem vzdialenosti sa musí zmestiť pracovné napätie.

1500 VAC špecifikácie možno nájsť v IEEE Std.802,3, ale žiadne konkrétne pracovné napätie nie je stanovené.

Chcem, aby sa doska s PIC18F97J60 s vozovkou pripojený do siete fázy alebo neutrálny.Na palube bude v plastovej krabici, ale bude mať konektor RJ45.Tak som chcel vedieť, či je to bezpečné.Avšak predpokladám, že táto izolácie transformátora bol navrhnutý tak, aby práca v situácii, keď dva počítače sú prepojené v rovnakej sieti, ale nie do rovnakej siete fázy.V tomto prípade si myslím, že tu je niekoľko 200vac medzi vozovkou z dvoch PC.

Pozdravy

A PC má v teréne vždy pripojený na ochrannú zem (PE) konektor.Ako som už povedal, je skúšobné napätie 1500 VAC je jedným z viacerých predpokladov, aby nárok na časť pre pracovné napätie 300 VAC.Pre bezpečnú izoláciu aj izoláciu a plazem vzdialenosť musia byť dostatočné.RJ45 obrazovke, ktorá je prístupná na vonku, je spojená s RJ45 jack veci.Obávam sa, že prípad pin izolačná vzdialenosť nie je dostatočná, podľa požiadaviek na bezpečnosť.Já bych radšej použite samostatný ethernet transformátor, ktorý má väčší izolačné vzdialenosti.

Dobrý deň Yo8tot,

Izolačné súradnice je uvedený overdimensioned sumy, aby zabezpečila dostatok priestoru medzi skutočné pracovné podmienky a skúšobné hodnoty.1500Vac test hodnoty danej reprezentatívna pre nižšie napätia, ako 230Vrms/400Vrms.Jedným z najjednoduchší test izolačnú schopnosť na zložky podľa krátke doby výroby environemtn je umiestniť ju pod vyššie napätie, ako je obvyklé podmienky.Môžete si jednoducho myslím, ako je (ako príklad možno uviesť,
že to nie sú koordinované podľa noriem), 1500Vac za 1min bude mať rovnaký vplyv na 400Vrms za 10min.Takže uvidíte rýchlej simulácie izolačných bariér vo vnútri zložky.

Vo väčšine aplikácií a koncových normy, uvidíte aj test volategs nie sú použité pre 1min.Bude len na 1 sec, ale
napríklad s 1.2xHigher skúšobné napätie.To znamená, že 1500Vac pre 1min dodáva ako 1800Vac za 1sec vo výrobe.Ty prevýšenia skúšky každej zložky 1 min, na konci, v oblasti výroby, pretože sa bude mierne spomaliť váš výrobný proces.

Jedna veľká nevýhoda takéhoto 1min / 1 sec skúšky je nebudete uvedomovať izolácie životnosť očakávania.To znamená, že môžete zadať 1min test, ale co pre dlhšie časové obdobia izolácie pod vysokým napätím stresu.I
didnt vidieť žiadny zdroj / standard o tomto doposial.Je to zaujímavé miesto.

Ďakujem za všetky odpovede.Začínam sa čudovať, o tejto otázke izolácie, keď som kupovať samostatný transformátor (Pulzná H1102NL) čarodejnica je tiež pre hodnotené 1500V RMS na 1 min a ja som sa pozrieť dovnútra.Ako môžete vidieť na fotografiu vinutí sú vyrábané v mnohých 6mm krúžok s smaltovaný drôt.Možno som zle, ale ak existuje nejaké špeciálne smaltovaný drôt nevidím ako ak môžu pracovať na vysoké napätie, pretože primárne a sekundárne vinutie zdá sa prekrývajú jedno nad druhé.

Pozdravy
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

enamal hrúbky izolácie pre 1.5kV je rádovo niekoľko desiatok mikro-meter.

skloviny je dostatočne flexibilné, aby nedošlo k opraviť.

Hock

Nemůžu jasne vidieť na fotografii, je-li vinutí sa prekrývajú.Dve jadrá sú spoločné režim dusí a dva transformátory.Ale súhlasím, vyzerá to, že sa líši od triedy II transformátor tak.

Tiež som si to napraviť predchádzajúce vyhlásenia týkajúce sa skúšobné napätie požadované IEC1010.Pre triedy II (dvojitá izolácia) a 300 VAC Cat.II, skúšobné napätie 2300 VAC je požadované.Pre 300VAC Cat.I, 1400 VAC testovacie napätie je dostatočné.
.

A vy možno nemôže prijať stavby dvojitej izolácie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back