Riešenie problémov GAIN problémy predzosilňovača?

W

walters

Guest
Pri odstraňovaní GAIN, aký je najlepší spôsob, ako spoznať vstupného napätia VS výstupné napätie? Pre predzosilňovača amplifers na 6 alebo 8 stupni fáze preamp sekcie, Ako mám vedieť, zisk je správne? PROBLEM Príklad 1 predzosilňovača má 8 etáp, jeho suppost mať 6 divízií na osciloskope stanovená na 20volts na oblasť, problém je, že iba výstup 4 divízie, čo by som mal skontrolovať a ako mám vedieť? Skontroloval som všetky Bypass kondenzátory hodnoty, pretože bypass kondenzátory pre každého 8 fáz predzosilňovača na to, čo nastaviť zosilnenie som skontroloval deliče napätia pre každý vstup bude každý predzosilňovača skúmavky Ale hlavné je, ako overiť u Poradca pri GAIN problémy? Aké sú niektoré tipy a pravidlá palce pri odstraňovaní problémov získať?

Zisk z rôznych fáz môže byť odlišný dizajn. Ak chcete zistiť, v akom štádiu sa unregular s nízkym ziskom, musíte vedieť, nominálnej zisk, a to buď z analýzy obvodov alebo porovnávacích meraní so známou dobrý zosilňovač. BTW: S elektrónkový zosilňovač, tak by som nepochybne trubice prvýkrát. Potom, čo postupne vymieňať každej skúmavky sa známou dobrý na súd, tak by som začať hľadať iné príčiny. Každý predzosilňovača prevádzka body by mohli byť skontrolované, napríklad pomocou multimetra.

Dobrý deň, môžete sledovať cez zisk každej fáze, a to použitím známych vstupného napätia možno merať výstupy každej fáze a zistiť, akej fáze je nečakané s nízkym ziskom. Zatiaľ čo vykonávanie meraní používajú VTVM s vysokou vstupnou impedanciou, alebo použiť osciloskop s oslabenou sondou, aby vám nenačítajú vysoké impedancia výstupy z trubiek. Ako MKO spomenul, jedným z hlavných dôvodov pre elektrónkový zosilňovač, aby znížil zisk kvôli nízkym katóde emisií po dobu. Takže, prvá vec, ktorú môžete urobiť, je vymeniť každej skúmavky jeden po druhom s známe, že je dobré trubice a overte, či problém dostane opravený. Zmeny v hodnotách odporu a zlyhanie elektrolytických kondenzátorov sú ďalšie bežné možnosti. Za normálnych okolností, obvody poskytujú jednosmerné napätie Bias na rôznych miestach na okruhu, môžete sa tiež pozrieť von je s použitím signálu a chytiť prvý chybné fázy v reťazci zosilňovačov. S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Čo napäťový delič vzorce pre vstupné a výstupné odpory rezistorov X viac o vstupné napätie a výstupné napätie, či získa v poriadku?

Ahoj, Pre výpočet očakávané výstupné napätie, musíte poznať GM trubice, ktorá je určená ako pomer zmeny prúdu dosky k zmene sieťového napätia. Ak viete, GM, môžete násobiť s AC zaťaženie na dosku okruhu (RL paralelné, paralelný kombinácii odporov uprednostnenie ďalšej fázy) a vypočítať očakávaný výstup pre daný vstup. Ak máte štandardné pracovné zosilňovač, môžete si tiež porovnať fázu zisky a zistiť, aké fáze nefunguje tlačidlo OK. S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back