Riešenie priestor s adresou autobus bez AHB dekodéru

C

choplin

Guest
Ak budem mať len jedného pána na autobus AHB môžem riešiť priestor s adresou autobus bez dekodéru AHB.

Dobrý deň, ako mám na mysli ur ANS je "nie". pretože ak tam je viac ako 1 slave, ako to bude potrebné .. ide o

Ahoj, ja mám did't ako ur hovoriť "inú adresu pre rôzne otroka", ale spoznáte najmä otrok dekódovanie adresy trochu málo .. inak, ako spoznať, ktoré bude u slave vykonáva transfer .. Pre ďalšie vysvetlenie pozri AMBA spec Dokument P. 3,4 S pozdravom

Dlho, čo som robil nejakú prácu s AHB, ale pamätám si pár vecí. Pozrime sa, budete potrebovať nejaký spôsob rozhodovania, ktoré slave vybrať správne? To je to, čo sa deje s dekodérom AHB, otrok je nemý a začne konať, keď dekodér hovorí, že je pre neho. Vo vašej logiky slave bude teraz musieť byť natoľko inteligentný, aby pochopili, ak je určený pre IT, ktorá ide aganist spec budete mať problémy, ak máte v pláne integrovať akoukoľvek treťou stranou na IP do autobusu. Veľa šťastia.

Centrálna adresa dekodér sa používa k výberu signálu, HSELx, pre každý slave na bus.The vybrať signál dekódovať kombinatorickej vysokého poriadku adresu signals.the dekodér dizajn je založený na počte otrokov súčasnosti a nie na majster. U môžete získať jasnú predstavu, s AMBA spec voľne k stiahnutiu na webe rameno

To všetko záleží na jedno / viac otrokov, u ktorej v autobuse.

Dekodér je závislá od počtu slave myslím, že nemusí u arbitra v tomto scenári

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back